Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Barátnőm nem szeretne velem ugy lefeküdni hogy nincs ovszer de fog tabi van . Mivel tudnám meggyözni hogy legalább az első alkalommal ne legyen ovszer?
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 21:01
21/28 A kérdező kommentje:
és tudnál tanácsokat adni nekem?
2009. dec. 5. 10:52
22/28 anonim válasza:
Szereted a barátnődet? =)
Gondolom, ha két évet vártál rá, lehet ott valami :)
Ne aggódj, minden simán fog menni. Neked van nehezebb dolgod, mert neked kell irányítani, de úgy, hogy közben ő legyen a főnök, nem egyszerű :D Haladjatok az ő tempójában, és csak akkor vágjatok bele, ha már nagyon-nagyon nedves és nagyon kíván téged :) Ha valami nem oké, azonnal hagyd abba! Nagyon szép élmény lesz így :)
23/28 A kérdező kommentje:
Igen szeretem őt .
és igazából nem is ez a dolog a legfontosabb a kapcsolatba csak érdekel minket már.
2009. dec. 5. 13:23
24/28 anonim válasza:
Tanácsot adni? Amennyire csak lehet, nyújtsátok el az előjátékot és próbálj ráérezni, hogy mi az amit a leginkább élvez a barátnőd, mi(k) a legkellemesebb érintés(ek) a számára és igyekzz ezekkel az érintésekkel operálni. Semmiképpen ne kapkodj, legyél türelmes, nagyon sok simogatással szerelmes csókkal. A barátnőd (mivel nőből van) igényli a finom érintéseket és neki sokkal jobban kihat a későbbi szexuális életére - mint neked -, hogy milyen az első ilyen élménye! Halmozd el őt a szerelmes férfi minden erényével! Azon pedig szerintem ne dilemmázz, hogy gumi nélkül, mivel valószínűleg tényleg sokkal nagyobb biztonságban érzi magát a nem kívánt terhességgel szemben, ha óvszert használtok. Szerintem egyáltalán nem gáz, és írta is már valaki korábban a kommentjében, hogy az aktus hosszára is pozitív hatással van, ami nem egy hátrány! Csak ügyesen!
25/28 anonim válasza:
19:35-ös hozzászóló vagyok. Még valami: Ne higyj azoknak, akik azt állítják, hogy óvszerrel olyan a szex, mint mondjuk "zokniban lábat mosni", mert ez csak egy hülye duma! Könnyen hozzá lehet szokni, és semmivel sem rosszabb, mint nélküle, hidd el! Egyébként meg ez egy olyan fogamzásgátló módszer, ami bárhol, bármikor elérhető. Egyébként meg F/41 voltam.
26/28 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
eldöntöttük hogy még várhat ez a dolog :) de akkor is hasznos dolgokat olvashatta itt nagyon köszönöm mégegyszer
2009. dec. 5. 21:46
27/28 anonim válasza:
Ne akard meggyőzni. Barátnőd felelősségteljesen akar eljárni. Tudja, hogy az óvszer nem csak a nem kívánt terhességtől véd, hanem a betegségek ellen is. Próbáld megérteni.
28/28 anonim válasza:
könnyen beszélsz,nem te leszel terhes.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!