Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Barátnőm nem szeretne velem ugy lefeküdni hogy nincs ovszer de fog tabi van . Mivel tudnám meggyözni hogy legalább az első alkalommal ne legyen ovszer?
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 21:01
3/28 A kérdező kommentje:
én az első alkalmat szeretném anélkül nekem aféle beavatás h ne legyen semmsie köztünk csak ö meg én. de utána nem mondanám hogy ne legyen csak az elsőnél :$
2009. dec. 4. 21:10
4/28 anonim válasza:
Az óvszer sokkal nagyobb biztonságot nyújt, mint a fogamzásgátló tabletta és igaza van a bnődnek. hogy nem akarja gumi nélkül csinálni.
5/28 anonim válasza:
Feküdtél már le előtte valakivel? Arra próbálok következtetni lehet attól fél elkapna valamit.
6/28 A kérdező kommentje:
ő tabival és ovszerrel szeretné mert fél hogy baj történik
2009. dec. 4. 21:11
7/28 A kérdező kommentje:
neki is nekem is ez lenne az első. 2 éve vagyunk eggyüt de nem sürgettük ezt a dolgot csak msot kerültünk ugy oda h lehetséges
2009. dec. 4. 21:12
8/28 anonim válasza:
Ne akarj óvszer nélkül dugni. A tabletta nem nyújt gyerek ellen akkor biztonságot, mint a gumi. Azt majd te tartod el a gyereket? Vagy te fizeted ki a 40k-s abortuszt? Gondolkodj is...
9/28 anonim válasza:
Sztem elsőre használj óvszert,a továbbiakban pedig elhagyható.Csak hogy megnyugodjon a barátnőd!
10/28 anonim válasza:
Ha már ennyit vártatok egymásra, nem értem miért nincs türelmed ahhoz, hogy gumi nélkül csináljátok. Örüljetek egymásnak, és amikor úgy érzi, hogy most már gumi nélkül, akkor megint lesz valami új.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!