Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Barátnőm nem szeretne velem ugy lefeküdni hogy nincs ovszer de fog tabi van . Mivel tudnám meggyözni hogy legalább az első alkalommal ne legyen ovszer?
Istenem, de tudatlanok vagytok kedves hozzászólók. A fogamzásgátlót azért nevezik fogamzásgátlónak, mert megakadályozza, hogy terhes legyen az ember. Abban az esetben lehet terhes egy nő, ha nem rendeltetés szerűen használja, össze vissza veszi be, esetleg kimarad pár nap, mikor nem veszi be...
NEM LEHET TERHES, HA RENDESEN SZEDI!!! A gumi használata ilyen esetekben a fertőzés miatt lenne esedékes. De ha már 2 éve együtt vagytok, akkor én tuti nem engedném a gumit a páromnak :D Utálom ugyanis, ő is alig érez valamit és nekem sem olyan érzés, mint nélküle.
Viszont, ha még a kapcsolat elején vagytok, akkor érdemes gumit használni ( a mint már említett fertőzések elkerülése miatt, mert nem lehet tudni).
20/L
Örülök, hogy segíthettem! :)
Fel tudom húzni magam, mikor olyanok adnak tanácsot, akiknek semmi tapasztalatuk. Mint most például az anti bébi tabletta... Inkább ne írna semmit... :@
És sok sikert az első együtt léthez :)
Amúgy, ha a párod ragaszkodik a gumihoz, akkor használjatok, legalább megnyugszik. Majd utána ráértek még anélkül is szeretkezni, ha már nem aggódik annyira. És olvassatok utána, hogy nem igazán lehet teherbe esni fog.gátló mellett. :-)
20/L
Szerintem is felesleges tabi mellé óvszer.
DE!
A barátnőd így érzi biztonságban magát. Ennyit nem tehetsz meg érte? Két éve eggyütt vagytok, törődhetnél vele jobban kicsit. Ilyenkor hiába lenne neked igazad, ne próbáld meggyőzni! Neki nagyon el kell lazulnia ahhoz, hogy élvezze az első eggyüttlétet, és ne fájjon neki nagyon, ezt nyilván nem tudja meg tenni, ha nem érzi magát biztonságban.
Kérlek, pont, hogy az első szeretkezéseknél, ne erőltesd ezt, mert csak megalapozol egy potenciálisan sikertelenebb közös szexuális életet.
Pár hét vagy hónap után, felhozhatod neki ezt újra, mikor belejöttetek :)
Szerintem se akard meggyőzni a barátnődet. Az óvszer nem nyújt jobb védelmet, mint a tabletta, csak "látványosabb". :)
Ha most kezditek meg a szexuális életeteket, akkor rengeteg új élmény fog érni, és nem csak az első alkalommal.
Meg szerintem, ha jót akarsz magadnak és a párodnak, akkor a legelső alkalommal használjatok gumit, már csak az aktus hosszúsága végett is :D Tapasztalatból tudom, hogy az első aktus gumival sem túl hosszú, nem hogy anélkül :)
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!