Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevettem az esemény utánit, de nem folyt ki belőlem a cucc. Ez ugye nem gond?
Akkor most elárulok egy "titkot"...
A barátod már eleve úgy ment hozzád, hogy 1x-2x kicsavarta magának, hogy tovább tartson és ne égjen be.
Ez jelentős mértékben lecsökkentette az ondó mennyiségét.
Olyan nincs, hogy nem folyik ki belőled, mert valaminek ki kellett volna folynia...
Miután az ondó nem tud olyan gyorsan termelődni, amilyen sűrűn szeretkeztetek ezért a 4. aktus végére, talán, ha egy csepp ondó távozott a barátod péniszéből...És miután feltehetően nem a gumiszakadásos baleset volt neki az az napi betevője, így feltételezem, hogy az 5. vagy 6. orgazmusával zárta a veled való szeretkezését...Tehát ondója már nem volt neki...Hogy értsd: kiürült a zacskója...
:DDD
Te meg okosan keresed a cuccost...
Mindig az ilyen "okos" lányok kérdezik, hogy "terhesek lehetnek-e?". Na mindegy nem akarlak teljesen leoltani...
Szerintem gyakorold a pettinget, egymás után többször a pároddal és megérted, hogy miről beszélek.
31/F
Még valami, ha nekem nem hiszel, kérdezd csak meg a párodat, hogy hova is lett a spermája...
Neked még fogalmad sincs, hogy hogyan is működik a barátod p*cse, de már szexeltek?
Ez az aggasztó...
31/F
Te magad írtad, hogy nem volt...
Este hányszor szeretkeztetek?!
Ott a válasz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!