Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a barátnőmmel?
hát, szerintem is elkéne mennie. ez tényleg orvosi eset. én megmondtam h gyp-s. ő egyedül úgysem fogja felfogni, hogy beteg, a szüleivel kéne ezt megbeszélni.
igen, a kacsával vizsgálnak amúgy, de ez egy 2 mp-es művelet, és ha nem feszítesz rá, akkor semmit sem érzel. és a nőgyógyász ettől nem undorító mocskos férfi, hanem egy orvos, aki néha még életeket is ment. abortuszt pedig nemértem miért kéne végezni, mikor védekeztek. sztem beszélj a szüleivel, és tényleg kezeltesse magát a barátnőd.
Ne haragudj, egyáltalán nem bántásból mondom, de a barátnődnek orvosi segítségre lenne szüksége.
Velem is előfordult már, dacára, hogy hányszor voltam már nődokinál, hogy mondjuk goromba volt velem az orvos és én is trauma ként fogtam fel és sírva mentem haza, de ezért nem a barátomat hibáztattam, ő csak segített, megvigasztalt, ami jól is esett.
Fölöslegesnek tartom, hogy rád kenje az egészet, mivel nem csak miattad, hanem saját maga miatt is elment a vizsgálatra, ami minden nőnél ugyanígy történik és valószínűnek tartom, hogy tudta előre mi vár rá.
Mi lesz majd vele ha valami komolyabb betegsége lesz vagy akármi? Ha akkor kell elmennie dokihoz? Akkor kit fog hibáztatni?
Mi lesz ha majd terhes lesz és babát szülne?
Muszáj lenne rábírnod, hogy forduljon pszichológushoz, mert egyáltalán nem normális amit csinál. Egy normális ember akármekkora trauma ként is fog fel egy ilyen dolgot nem reagálja így le.
Elég erős jellemre vall, hogy kitartasz mellette.
Bár hosszú távon lehet, hogy nem éri meg, de ez a te döntésed.
Az egyetemeken szokott lenni pszichológus aki ingyen foglalkozik vele.
Lehet, hogy neki pszichiáter kell, de szerintem ha elmegy egy pszichológushoz akkor ő ezt meg tudja állapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!