Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi történt a barátnőmmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
2éve vagyunk eggyüt multhéten elment nögyógyászati vizsgálatra fogamzásgátló tablettát íratni mivel a gumi mellet is folyton félt, hogy teherbe eshet pedig még ki is vettem mielött elmentem csak miatta. Elkísértem a vizsgálatra majd mikor végzett zokogott elkezdett velem kiabálni és megpofozott aztán elrohant 1.5 napra eltünt ( mint kiderült a barátnöjénél aludt) halálra agodtam magam a mobilját is kikapcsolta és azóta nem hadja, hogy hozzáérjek még csak egy ölelést sem ilyeneket mond" te mocskos férfi..utállak..ne érj hozzzám..meg te ezt sosem érted meg stb" Nagyon szeretem én segiteni szeretnék neki de nem tudom mit tehetnék szinte nem is beszél velem csomószor csak ül és néz ki a semmibe régen ilyen nem volt...Segitsetek! Mit tehetnék?
2009. dec. 4. 13:42
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
azóta történt már valami? tudtál vele beszélni? kíváncsi vagyok mivan/lesz majd írd le:)
2009. dec. 6. 11:09
 32/47 A kérdező kommentje:
Tegnap este beszélgettem a barátnömmel mikulás megünneplésének ürügyével átmentem hozzájuk csak ketten voltunk.Nagyon megdöbbentem azon amit művelt.Elmondta, hogy az a baja hogy idézek probálok szószerint: " gusztustalan volt ahogy az az undorító mocskos férfi hozzámért és belém helyezte azt a kacsát és szétfeszitet (és itt már alig értettem mit beszélt) mondta , hogy megalázó volt és hogy legszivesebben meghalna meg belehalna ha terhes lenne és bekapcsolta a számitógépüket és mutatott 1 olyan videot ahol abortuszt csinálnak és ezek után amit müvelt telljesen leblokkoltam töle elkezdett csapkodni karmolni magát az arcát a kezeit és bezárkozott a fürdöszobába. Attól féltem felvágja az ereit majd kifeszitettem az ajtot elaludt azt hittem altatót vett be de sikerült felébresztenem. Ott maradtam vele még megnem jöttek a szülei de csak ültünk egymás mellet a kanapén megsem szolalt.Mit tehetnék érte?Szeretem nem bántani akarom de orvosi eset és nem tudom , hogy közöljem vele elkéne mennie egy ilyen terápiás foglalkozásra vagy hogy hívják ezeket.
2009. dec. 6. 12:27
 33/47 anonim ***** válasza:

hát, szerintem is elkéne mennie. ez tényleg orvosi eset. én megmondtam h gyp-s. ő egyedül úgysem fogja felfogni, hogy beteg, a szüleivel kéne ezt megbeszélni.

igen, a kacsával vizsgálnak amúgy, de ez egy 2 mp-es művelet, és ha nem feszítesz rá, akkor semmit sem érzel. és a nőgyógyász ettől nem undorító mocskos férfi, hanem egy orvos, aki néha még életeket is ment. abortuszt pedig nemértem miért kéne végezni, mikor védekeztek. sztem beszélj a szüleivel, és tényleg kezeltesse magát a barátnőd.

2009. dec. 6. 13:26
 34/47 anonim ***** válasza:
mondtam hogy a kacsa lesz meg a vizsgálat maga. de látom mennyire szereted a barátnőd, viszont tényleg orvosi eset. Senkinek nem kellemes, de azért nem is ilyen szörnyű. Mikor először használtak nálam kacsát, én is megijedtem de valójában mire az ember bele gondol, hogy mire is jó az addigra szinte kész is az egész. És az abortusznak semmi köze egy átlagos vizsgálathoz. Én is azt mondom beszélj a szüleivel.
2009. dec. 6. 13:34
 35/47 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, egyáltalán nem bántásból mondom, de a barátnődnek orvosi segítségre lenne szüksége.

Velem is előfordult már, dacára, hogy hányszor voltam már nődokinál, hogy mondjuk goromba volt velem az orvos és én is trauma ként fogtam fel és sírva mentem haza, de ezért nem a barátomat hibáztattam, ő csak segített, megvigasztalt, ami jól is esett.

Fölöslegesnek tartom, hogy rád kenje az egészet, mivel nem csak miattad, hanem saját maga miatt is elment a vizsgálatra, ami minden nőnél ugyanígy történik és valószínűnek tartom, hogy tudta előre mi vár rá.

Mi lesz majd vele ha valami komolyabb betegsége lesz vagy akármi? Ha akkor kell elmennie dokihoz? Akkor kit fog hibáztatni?

Mi lesz ha majd terhes lesz és babát szülne?

Muszáj lenne rábírnod, hogy forduljon pszichológushoz, mert egyáltalán nem normális amit csinál. Egy normális ember akármekkora trauma ként is fog fel egy ilyen dolgot nem reagálja így le.

2009. dec. 6. 13:57
 36/47 anonim ***** válasza:
azóta valami?:S írd meg ha történik valami változás vagy akármi
2009. dec. 7. 22:11
 37/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy így aggodtok érte. Épp terapeuták után nézelödöm a barátnőm nem beszél megsem szólal a héten már az egyetemre sem ment be.Mikor ma voltam nála akkor is aludt (talán jobb is így) kipiheni magát testileg lelkileg de megköszönném ha tudna valaki ajánlani egy szakembert Pécs környékén.
2009. dec. 9. 18:31
 38/47 anonim ***** válasza:

Elég erős jellemre vall, hogy kitartasz mellette.

Bár hosszú távon lehet, hogy nem éri meg, de ez a te döntésed.

Az egyetemeken szokott lenni pszichológus aki ingyen foglalkozik vele.

Lehet, hogy neki pszichiáter kell, de szerintem ha elmegy egy pszichológushoz akkor ő ezt meg tudja állapítani.

2009. dec. 10. 22:03
 39/47 anonim ***** válasza:
na valami???
2009. dec. 13. 14:33
 40/47 A kérdező kommentje:
December 28án meghalt.Megmérgezte magát.Még mindig nem fogtam fel igazán.
2010. febr. 24. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!