Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a barátnőmmel?
valószínűleg a nőgyógyásznál kiderült, h elkapott vmilyen nemi betegséget, esetleg tőled.
ha csak egy egyszerű hüvelygombáról van szó, akkor viszont felkéne világosítani, hogy a hüvelygomba a nőben saját magától is kialakulhat.
Hát, akkor kezdjünk el gondolkozni.
"Elkísértem a vizsgálatra majd mikor végzett zokogott elkezdett velem kiabálni és megpofozott aztán elrohant 1.5 napra eltünt" - tehát valószínű hogy valami olyat hallott odabent, ami ennyire megviselte, feltéve ha a dolgok előtt ennek a kitörésnek nem volt sejtető jele.
"azóta nem hadja, hogy hozzáérjek még csak egy ölelést sem ilyeneket mond" te mocskos férfi..utállak..ne érj hozzzám..meg te ezt sosem érted meg stb" - valószínűnek tartom hogy fény derült egy nemi betegségére amit esetleg tőled kaphatott el az orvos szerint. Ezt az utálatos magatartást pedig sztem azért csinálja mert az orvos szerint ez Te csak egy másik nőtől kaphattad el, szal meg kellett hogy csaljad, és ezen bukott ki. Ez még csak talán a jobbik eset... a másik lehetőség pedig az h terhes, és ezt akarta nagyon messziről elkerülni, de mégis összejött. és ez szerinte a te hibád, mert te akartál szexelni... stb...
"nem is beszél velem csomószor csak ül és néz ki a semmibe régen ilyen nem volt" - ebből inkább az jön le hogy terhes, vagy valami nagyon komoly nemi betegség, másra sztem nem lehet így reagálni, én akkor vágnék ilyen képet ha kideürülne hogy terhes lennék, vagy AIDS-es.
persze ez mind csak spekuláció, beszélj vele mindenképpen, és mondja el mi történt abban a bizonyos szobában. :/
18/F
Szerintem meg idióta a barátnőd.
Dobd ki, amíg még lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!