Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi történt a barátnőmmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
2éve vagyunk eggyüt multhéten elment nögyógyászati vizsgálatra fogamzásgátló tablettát íratni mivel a gumi mellet is folyton félt, hogy teherbe eshet pedig még ki is vettem mielött elmentem csak miatta. Elkísértem a vizsgálatra majd mikor végzett zokogott elkezdett velem kiabálni és megpofozott aztán elrohant 1.5 napra eltünt ( mint kiderült a barátnöjénél aludt) halálra agodtam magam a mobilját is kikapcsolta és azóta nem hadja, hogy hozzáérjek még csak egy ölelést sem ilyeneket mond" te mocskos férfi..utállak..ne érj hozzzám..meg te ezt sosem érted meg stb" Nagyon szeretem én segiteni szeretnék neki de nem tudom mit tehetnék szinte nem is beszél velem csomószor csak ül és néz ki a semmibe régen ilyen nem volt...Segitsetek! Mit tehetnék?
2009. dec. 4. 13:42
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg a nőgyógyásznál kiderült, h elkapott vmilyen nemi betegséget, esetleg tőled.

ha csak egy egyszerű hüvelygombáról van szó, akkor viszont felkéne világosítani, hogy a hüvelygomba a nőben saját magától is kialakulhat.

2009. dec. 4. 13:44
 2/47 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolónak teljesen igaza van. vagy tőled kapott el nemi betegséget, ami benned lehet akár az előző kapcsolatod óta, vagy ő ment félre, és kapta el a másiktól. De leszögezném, hogy nemi betegséget ritkán lehet ránézésből felismerni. Persze sok olyan van aminek látványos tünetei vannak. De ahogy írtad, úgy gondolom nem volt semmi baja, csak gyógyszer mentetek feliratni. Akkor nem lehet nemi betegség, ill az is az csak akkor derül ki ha kész a labor. Az meg egy két nap. Ilyen rosszul élte volna meg a nőgyógyászati vizsgálatot? Nem értem, anno nekem se volt kellemes az első.. De azért nem dőlt össze a világ
2009. dec. 4. 13:51
 3/47 anonim ***** válasza:
87%

Hát, akkor kezdjünk el gondolkozni.

"Elkísértem a vizsgálatra majd mikor végzett zokogott elkezdett velem kiabálni és megpofozott aztán elrohant 1.5 napra eltünt" - tehát valószínű hogy valami olyat hallott odabent, ami ennyire megviselte, feltéve ha a dolgok előtt ennek a kitörésnek nem volt sejtető jele.

"azóta nem hadja, hogy hozzáérjek még csak egy ölelést sem ilyeneket mond" te mocskos férfi..utállak..ne érj hozzzám..meg te ezt sosem érted meg stb" - valószínűnek tartom hogy fény derült egy nemi betegségére amit esetleg tőled kaphatott el az orvos szerint. Ezt az utálatos magatartást pedig sztem azért csinálja mert az orvos szerint ez Te csak egy másik nőtől kaphattad el, szal meg kellett hogy csaljad, és ezen bukott ki. Ez még csak talán a jobbik eset... a másik lehetőség pedig az h terhes, és ezt akarta nagyon messziről elkerülni, de mégis összejött. és ez szerinte a te hibád, mert te akartál szexelni... stb...

"nem is beszél velem csomószor csak ül és néz ki a semmibe régen ilyen nem volt" - ebből inkább az jön le hogy terhes, vagy valami nagyon komoly nemi betegség, másra sztem nem lehet így reagálni, én akkor vágnék ilyen képet ha kideürülne hogy terhes lennék, vagy AIDS-es.

persze ez mind csak spekuláció, beszélj vele mindenképpen, és mondja el mi történt abban a bizonyos szobában. :/

18/F

2009. dec. 4. 13:51
 4/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ez lehet. Az ember elsőre teljesen beparázik, hogy hol vagy kitől kaphatta el. Sokszor elég egy antibiotikum vagy egy fertőzött wc, még ha nem is ül rá. Biztosan egy világ omlott össze benne, szegény...
2009. dec. 4. 13:52
 5/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen nemi betegség, nagyon sok nőnél előfordul, hogy egy sima nőgyógyászati vizsgálatot súlyos trauma ként fognak fel, mikor egy vadidegen férfinak be kell terpeszteni és ott nyúlkál benne meg nézegeti, az sosem kellemes érzés. És ugye ő miattad ment el, a tabletta miatt, tehát téged okol az átélt traumáért.
2009. dec. 4. 13:55
 6/47 A kérdező kommentje:
Nem tudom fogalmam sincs ha valami betegségröl van szó azt mástol nem kaphatta el én voltam neki az elsö és biztos vagyok benne, hogy nem csalt meg nagyon jól elvoltunk és szerettük egymást ez a nőgyogyászati téma meg eleve érzékenyen érintette ahányszor szoba jött mindig vagy sírt elzárkozott vagy hazament a szüleihez.Remélem nem beteg és szerintem nem is terhes hisz mindig védekeztünk.
2009. dec. 4. 13:56
 7/47 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem meg idióta a barátnőd.

Dobd ki, amíg még lehet!

2009. dec. 4. 13:57
 8/47 anonim ***** válasza:
70%
13.51, lehet hogy fején találtad a szöget! Könnyen lehet hogy a terhesség a megoldás. Hiszen látja maga előtt az abortuszt, azt hogy otthon ezt el kell mondani, azt hogy milyen lesz lelkileg átélni. Esetleg beszélj a barátnőjével, ha ő nagyon nem akarja elmondani. De az lenne a legjobb ha kihúznád a barátnődből hogy még is mi a baja. Mert simán lehet félre értés. Egyszer nekem is volt egy apróbb betegségem, egyértelmű volt hogy a barátomtól kaptam el, és én is azt hittem hogy megcsalt, aztán mikor lenyugodtam átgondoltam rájöttem hogy bár tőle kaptam el, nem azért mert megcsalt.. hanem más úton módon, de ezt most nem részletezném:D
2009. dec. 4. 13:58
 9/47 anonim ***** válasza:
100%
és meg se beszéli veled?:S
2009. dec. 4. 14:11
 10/47 A kérdező kommentje:
Nem semmit nem mond róla és nem csak erről hanem szinte beszélni sem beszélünk én azon gondolkodtam, hogy eleve is az volt hogy ő nem akar elmenni oda mert undorító amit ott müvelnek meg szét feszíti egy idegen szerintem valahol ez lehet a gond de nem tudom, hogy tudnék segíteni megoldani a "problémáit"
2009. dec. 4. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!