Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy lány a mindennapi életben szerény és visszafogott, attól még az ágyban lehet vadmacska, aki egyenesen, , széttép"? Kinézitek ezt a szerényebb csajokból?
Igen, lehetséges - de nem túl gyakori.
Azért van ennek nagyobb visszhangja, mert ugye egy eleve aktív, bátor lánytól nem meglepő, ha az ágyban is kezdeményez.
Nekem a párom anno meglepődött. :-)
Persze, hogy lehet. Nem kell ilyenekkel nyilván dicsekedni, van, aki a hálószobába tartogatja az ilyen titkokat a párjának, ahogy én is, nem is tartozik mindenkire.
Olyan is van, aki csak szövegel, de a hálószobában csőd. :-)
igen.. nemrég megismertem egy lánytt. kis szégyellős visszahúzósó, elpirulós... nagyon aranyos volt, de azt hittem hogy ebből az ágyban nem lesz semmi... hát mihelyt lekapcsoltuk a villanyt... :) teljesen megváltozottt.
szal igen. :)
Igen,simán előfodrulhat.
Talán azért is,mert egy szendébb lány(akin látszik,hogy visszahúzódóbb) az ágyban "bizonyítani" akar a pasinak.
Ebből kifolyólag könnyen lehet,hogy vadmacska az ágyban.
Ellenben egy kikent-kifent nő,azt is gondolhatja,hogy elég ha jól néz ki,nem kell magát "strapálnia" az ágyban.
Persze,vannak ellenpéldák is biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!