Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van olyan szép cigány lány, akivel szívesen összejönnétek? Aki levesz a lábatokról? KÉP!
Figyelt kérdés
Általában nem vonzódom én sem irántuk, de azért akad kivétel! Ha mondjuk rendesen tisztálkodik, sminkel, jól néz ki, nem is buta és a családja is vállalható...!
Pl. ezen a képen különösen a jobb oldali lány tetszene, de a másik kettő is elég jól néz ki szerintem. Jobban, mint némelyik magyar csaj.
Vélemény? Ha ti is találtok olyan cigány (roma) vagy ("félvér") csajt, aki tetszik, linkeljétek be a képét!
2009. dec. 3. 12:30
31/33 Brányi Bence válasza:
Ez rasszista kérdés. Ha szép, intelligens, stb. (magyarul, ha neked tetszik), akkor lehet roma is.
32/33 anonim válasza:
szia!
én is roma lány vagyok .és ne törödj azokkal aki hülyeségeket irnak .
és am a képet amit beküldtél többen is irták hogy nem romák de romák .és szerintem teljesen természetes ha tetszik egy cigány lány . ÉS HA VALAKI MEGINT KIÉLNÉ A RASSZISTA HAJLAMAIT AKKOR SZOLOK .HOGY TELJESEN NORMÁLIS CSALÁDBAN ÉLEK ÉS NEM LOPUNK !!!!!!!!!!!!!!!!!
33/33 anonim válasza:
gyűlölöm a cigányokat tiszta szívemből mert rxhadékok majdnem mind.... de nekem is van most egy cigány csaj :D fúú kxrvajól néz ki és annyira nem is látszik rajta h cigó.. jófej, nem agresszív, tisztálkodik, BOMBANŐ stb.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!