Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van olyan szép cigány lány, akivel szívesen összejönnétek? Aki levesz a lábatokról? KÉP!
Általában nem vonzódom én sem irántuk, de azért akad kivétel! Ha mondjuk rendesen tisztálkodik, sminkel, jól néz ki, nem is buta és a családja is vállalható...!
Pl. ezen a képen különösen a jobb oldali lány tetszene, de a másik kettő is elég jól néz ki szerintem. Jobban, mint némelyik magyar csaj.
Vélemény? Ha ti is találtok olyan cigány (roma) vagy ("félvér") csajt, aki tetszik, linkeljétek be a képét!
az általad vázolt cigány lány ritka mint a fehér holló. Sok idő kellene míg kiismeri az ember, hogy tutira nem e olyan belül mélyen mint az átlag cigányok és a család stb. Így én tuti nem jönnék össze vele.
A külső meg nem minden, millió iszonyúan szép magyar csaj is van, de a seggem közepére se kívánnám őket a belsőjük miatt.
jó kép, de a családi hátere miatt nem.
és nem azért mert roma, hanem mert náluk a családi összetartás sokkal másabb... 5.unokatesóig midenkit simernek, ezért mindenki jönne vele együtt.. ink kihagyom.. problémás
Van a missmyvipen a corinna.
De van még sok. Csak egy példát mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!