Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Van olyan szép cigány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van olyan szép cigány lány, akivel szívesen összejönnétek? Aki levesz a lábatokról? KÉP!

Figyelt kérdés

Általában nem vonzódom én sem irántuk, de azért akad kivétel! Ha mondjuk rendesen tisztálkodik, sminkel, jól néz ki, nem is buta és a családja is vállalható...!

Pl. ezen a képen különösen a jobb oldali lány tetszene, de a másik kettő is elég jól néz ki szerintem. Jobban, mint némelyik magyar csaj.

[link]

Vélemény? Ha ti is találtok olyan cigány (roma) vagy ("félvér") csajt, aki tetszik, linkeljétek be a képét!

2009. dec. 3. 12:30
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
2009. dec. 3. 12:33
 2/33 anonim ***** válasza:
2009. dec. 3. 12:34
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
hát ezek se magyar cigányok
2009. dec. 3. 12:35
 4/33 anonim ***** válasza:
89%

az általad vázolt cigány lány ritka mint a fehér holló. Sok idő kellene míg kiismeri az ember, hogy tutira nem e olyan belül mélyen mint az átlag cigányok és a család stb. Így én tuti nem jönnék össze vele.

A külső meg nem minden, millió iszonyúan szép magyar csaj is van, de a seggem közepére se kívánnám őket a belsőjük miatt.

2009. dec. 3. 12:35
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

jó kép, de a családi hátere miatt nem.

és nem azért mert roma, hanem mert náluk a családi összetartás sokkal másabb... 5.unokatesóig midenkit simernek, ezért mindenki jönne vele együtt.. ink kihagyom.. problémás

2009. dec. 3. 12:36
 6/33 anonim ***** válasza:
87%
Hogy felvilágosítcsalak, az a csaj inkább indiai beütésű, mint sem cigány.
2009. dec. 3. 12:39
 7/33 anonim ***** válasza:
35%
Igen, szerintem a cigánylányok 16-17 évesen gyönyörűek.
2009. dec. 3. 12:45
 8/33 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként meg nem az összetartás nagy náluk, sőt, az kisebb mint a magyaroknál. Több cigány ismerősöm van, és mondták, nem azért van az, hogy ha baj van, 20-an összegyűlnek, mert összetartanak. Nekik egy amolyan erőfitogtatás és játszát a fejüket, hogy ők milyen nagy összetartó banda. Egymást kihasználják. Nem is kicsit...
2009. dec. 3. 12:46
 9/33 anonim ***** válasza:

Van a missmyvipen a corinna.

De van még sok. Csak egy példát mondtam.

2009. dec. 3. 13:05
 10/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rajta a MyVip-en. Belinkelnéd a képét? Köszi!
2009. dec. 3. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!