Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van olyan szép cigány lány, akivel szívesen összejönnétek? Aki levesz a lábatokról? KÉP!
Általában nem vonzódom én sem irántuk, de azért akad kivétel! Ha mondjuk rendesen tisztálkodik, sminkel, jól néz ki, nem is buta és a családja is vállalható...!
Pl. ezen a képen különösen a jobb oldali lány tetszene, de a másik kettő is elég jól néz ki szerintem. Jobban, mint némelyik magyar csaj.
Vélemény? Ha ti is találtok olyan cigány (roma) vagy ("félvér") csajt, aki tetszik, linkeljétek be a képét!
ez jó csaj!de nem cigány!
http://www.youtube.com/watch?v=a4FOjZVErKE
abszolut nyerő
Volt korábban ilyen jellegű kérdés, akkor írtam rá, de mivel elég tanulságos, bemásolom:
Mielőtt kipróbálnád a dolgot, azért gondold át kérlek (mivel a romáknál eltérő hagyományokon és szélsőséges szokásokon - no meg kultúrán - alapszik a szexualitás és a család mindenhatósága)! Íme egy tanulságos történet: egyik barátom édesapja még a rendszerváltás előtt főnökként dolgozott egy élelmiszer-üzletben (nevezzük ABC- nek). A túlfűtöttsége okán rendszeresen "be-próbálkozott" a szakmai gyakorlaton levő tanulóknál, akik között történetesen volt egy roma származású is. (Az édesapa is hallotta már jó néhányszor, hogy a roma-lányoknak forróbb a vérük, és ez kíváncsivá is tette.) A lány csini volt és adta is magát. Az egyetlen probléma csak az volt, hogy otthon is elmesélte a történteket, melyn valószínűleg "szépített is egy kicsit" (nem volt gyerek, 16-17 éves lehetett). Ezt követően elkezdtek peregni az események. A lány családja megjelent 3-4 autóval az édesapa családi házánál az egyik este, ami kissé kellemetlen lehetett egy 2 gyermekes, jó módú, köztiszteletben álló családapa számára ugyebár. Követelték, hogy ezek után vegye el a lányt feleségül (folt esett a becsületén), és amennyiben nem lenne rá hajlandósága, úgy beígértek neki egy kis torok-elvágást is! Otthon kitört a családi perpatvar, meg persze az apuka nem is vette komolyan a fenyegetést. Ezek után néhány nappal később, munkaidőben a munkahelyének hátsó ajtaján keresztül kihívták, majd szépen betuszkolták egy kocsiba és eltöltött vagy 2-3 hetet a lány rokonainál egy kedves kis dohos pincében. Két út volt előtte: az egyik az oltár elé vezetett, a másik a temetőbe. Élni akart! Ezt követően válóper otthon, a roma-lánnyal házasság és azóta is (boldogan?) élnek. Ez az eset megtörtént és nem azért írtam le, hogy nagyon elrettentsek bárkit is, de ezek után én nem hiszem, hogy valaha is kedvem lenne egy cigány-lányhoz! Nyilván ez a példa egy szélsőséges eset, de ezért remélem abban egyetértünk, amit az első mondatomban megfogalmaztam!? ...minden esetre elgondolkodtató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!