Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » És a csajok mennyire akarnak? (:

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És a csajok mennyire akarnak? (:

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam ezt a kérdést itt az oldalon:

"Honnan tudjam, hogy a pasim is akarja-e már a szexet?"

És az erre adott két válasz nagyon tetszett:

"Onnan lehet észrevenni, hogy lélegzik!"

"a fiúk mindig akarnak szexelni!"

bevallom, ez tényleg így van XD (19/F)

Ezek után hadd kérdezzem meg, a lányok mennyire akarnak szexelni? :) Ha megláttok egy jó srácot, nektek is egyből az jut eszetekbe, hogy de jó lenne...... XD vagy azért ennyire nem durva a helyzet? :D

2009. dec. 2. 00:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a sok megnyugtató választ! :D
2009. dec. 2. 11:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mi lányok minimum olyan perverzek vagyunk, mint a pasik :D És igen, nekem néha eszembe jut egy jóképű srác láttán, hogy de jó lenne vele szexelni. Főleg így, hogy mocsok rég voltam pasival :D
2009. dec. 2. 13:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
perverzebb vagyok bármelyik perverz férfinál.nah akkor most már mi is lehetünk ku rva helyett numeraszerzők akit elismernek?
2009. dec. 2. 14:02
 14/17 anonim ***** válasza:

"A nők étvágya kétszerese a férfiakénak, félénkségük a négyszerese, vakmerőségük a hatszorosa, a kéjvágyuk pedig a nyolcszorosa." (Csánakja Pandit indiai politikus és író, Kr. e. 350-275)

:) A nők is ugyanúgy vágyhatják a szexet. Sőt, én magamon tapasztalom, hogy vannak időszakok, amikor még annál is jobban. :D Havi vérzés környékén általában "kanosabbak" vagyunk. De ez nem mindenkire igaz.

2009. dec. 2. 16:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Azok az indiaiak tudtak valamit. :)
2009. dec. 3. 08:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is mindig akarok. Akármikor kész lennék rá akárhol..

Nem csak a pasiknál van ez úgyhogy én nem hiszem el azt sem h egy csaj azt mondja h fáj a fejem most nem. Ez hülyeség mindenkinek szükséges a szex.

16/L

2009. dec. 14. 12:04
 17/17 anonim ***** válasza:

de igen, durva. 16 éves vagyok, szűz lány, és állandóan a szexen jár az eszem. szinte mindig fantáziálok. nem tudom miért van, pedig még nem volt benne tapasztalatom, de már NAGYON akarom! félreértés ne essék, azért NEM megyek bulizni, lerészegedni, hogy megdughassanak.

16/L

2011. márc. 21. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!