Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » És a csajok mennyire akarnak? (:

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És a csajok mennyire akarnak? (:

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam ezt a kérdést itt az oldalon:

"Honnan tudjam, hogy a pasim is akarja-e már a szexet?"

És az erre adott két válasz nagyon tetszett:

"Onnan lehet észrevenni, hogy lélegzik!"

"a fiúk mindig akarnak szexelni!"

bevallom, ez tényleg így van XD (19/F)

Ezek után hadd kérdezzem meg, a lányok mennyire akarnak szexelni? :) Ha megláttok egy jó srácot, nektek is egyből az jut eszetekbe, hogy de jó lenne...... XD vagy azért ennyire nem durva a helyzet? :D

2009. dec. 2. 00:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

DE igenis durva...főleg ha krónikus szexmegvonásban szenvedsz. mint én..és néha már az előttem sétáló nőkről is fantáziálgatok...

19L

2009. dec. 2. 00:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem minden férfira jut eszembe, csak épp az aktuális srác, aki mondjuk tetszik nagyon. Na, akkor ha a közelemben van, mindig az jár az eszembe, milyen lenne vele, és kb. már ezerszer elképzeltem vele különböző pózokba. :P 22L
2009. dec. 2. 00:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
de igen ennyire durva :D 18L
2009. dec. 2. 00:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

ennyire durva, mi sem vagyunk jobbak:D én meglátok egy helyes pasit rögtön szexelni akarnék vele:D

21/L

2009. dec. 2. 00:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a lányok is ugyanazt akarják mint mi,

csak megpróbálják az egészet nagyon jól álcázni,

de ha te azt megtudnád, hogy miket terveznek,

soha többet nem mondanád magad perverznek..."

:)

2009. dec. 2. 07:18
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
Én fiú vagyok de nem akarok lépten nyomon szexelni.
2009. dec. 2. 08:20
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó srácnak: Akkor te vagy meleg, esetleg nagyon fiatal, vagy már öreg vagy. :P

Én egy tanítóképző főiskolára járok, 240-es évfolyam, 9 srác. Nos, én szem és fültanúja voltam pár dolognak... A nők 3X olyan perverzek! Persze, csak ha (szerintük) nincs férfi a közelükben, hogy lebukjanak...

Egyszer egy lány mondta nekem és azóta egy másik nő se cáfolta ezt meg. A nőknek 2 dolog kell, hogy irányítsák őket és jó szex. Minden más csak maszlag.

2009. dec. 2. 08:48
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

elég durva, mármint bizonyos esetekben, ha pl a pasinak olyan esrős a szexuális kisugárzása, rögtön ráugranék :)

amikor a munkahelyemre kerültem és bemutatkoztam egyik kollegámnak, már meg is kívántam, 5 nap múlva már szexeltünk is.

24L

2009. dec. 2. 09:33
 9/17 anonim ***** válasza:

8:48 Én 24 éves vagyok.

És nemvagyok meleg. A többiben egyetértek veled vagyis ment a pont.

2009. dec. 2. 09:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

8.48

Az egyik dolog igaz, az eszméletlenül jó szex, de az irányításból személy szerint nem kérek.

2009. dec. 2. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!