Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És a csajok mennyire akarnak? (:
Nemrég olvastam ezt a kérdést itt az oldalon:
"Honnan tudjam, hogy a pasim is akarja-e már a szexet?"
És az erre adott két válasz nagyon tetszett:
"Onnan lehet észrevenni, hogy lélegzik!"
"a fiúk mindig akarnak szexelni!"
bevallom, ez tényleg így van XD (19/F)
Ezek után hadd kérdezzem meg, a lányok mennyire akarnak szexelni? :) Ha megláttok egy jó srácot, nektek is egyből az jut eszetekbe, hogy de jó lenne...... XD vagy azért ennyire nem durva a helyzet? :D
DE igenis durva...főleg ha krónikus szexmegvonásban szenvedsz. mint én..és néha már az előttem sétáló nőkről is fantáziálgatok...
19L
ennyire durva, mi sem vagyunk jobbak:D én meglátok egy helyes pasit rögtön szexelni akarnék vele:D
21/L
"Mert a lányok is ugyanazt akarják mint mi,
csak megpróbálják az egészet nagyon jól álcázni,
de ha te azt megtudnád, hogy miket terveznek,
soha többet nem mondanád magad perverznek..."
:)
Utolsó srácnak: Akkor te vagy meleg, esetleg nagyon fiatal, vagy már öreg vagy. :P
Én egy tanítóképző főiskolára járok, 240-es évfolyam, 9 srác. Nos, én szem és fültanúja voltam pár dolognak... A nők 3X olyan perverzek! Persze, csak ha (szerintük) nincs férfi a közelükben, hogy lebukjanak...
Egyszer egy lány mondta nekem és azóta egy másik nő se cáfolta ezt meg. A nőknek 2 dolog kell, hogy irányítsák őket és jó szex. Minden más csak maszlag.
elég durva, mármint bizonyos esetekben, ha pl a pasinak olyan esrős a szexuális kisugárzása, rögtön ráugranék :)
amikor a munkahelyemre kerültem és bemutatkoztam egyik kollegámnak, már meg is kívántam, 5 nap múlva már szexeltünk is.
24L
8:48 Én 24 éves vagyok.
És nemvagyok meleg. A többiben egyetértek veled vagyis ment a pont.
8.48
Az egyik dolog igaz, az eszméletlenül jó szex, de az irányításból személy szerint nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!