Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, aki inkább annak örül, ha a lány kezdeményez?
Persze ha tudják mindketten, hogy bejönnek egymásnak.
De mondjuk, sok olyan srácot ismertem, aki nem mert kezdeményezni.
Én nem kezdeményeztem de a srác sem.
Miért van ez?
Persze!!! :D
De boldog lennék! :)
Én szedek itt egyedül Béres-cseppet?! :D.
Félre a viccel......
Nálunk én kezdeményeztem és össze is jöttünk. Egy pasi attól pasi, ha kiáll magáért és úgy viselkedik, mint egy igazi férfi! A fiú kezdeményezzen, a lány meg adja a megfelelő testbeszédet, amiből tudni kell olvasni. :D F23
igen, énis annak örülnék ha a csaj kezdeményezne.
Persze ez akkor érvényes ha részben idegenek vagyunk egymás számára.
Mert ha egy helyre járunk (iskola, munkahely, szórakozóhely, egyébmás ) és néha dumálunk mert a helyzet kialakitja a komunikációt akkor simán megteszem az első lépést ha nem is konkrétan de utalok a csajnak rá, hogy bejön nekem és szeretnék tőle valamit.
De egy tök ismeretlennel akit látok néha a buszmegálóban és megtetszik, de nincs olyan helyzet, hogy spontán kialakuljon a beszélgetés akkor nem tudok kezdeményezni.
Szerintem meg ne a csaj kezdeményezzen. mert nagyon sok esetben a pasi ezt egyből félreérti, és azt hiszi 2 nap mulva ágyba viheti.
másik dolog meg hogy most én kezdeményezzem pl az első csokot? nálam ez nem igy van, jobb az önbizalmamnak (ami mar alig van) ha a pasi kezdeményez.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!