Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, aki inkább annak örül, ha a lány kezdeményez?
Figyelt kérdés
Persze ha tudják mindketten, hogy bejönnek egymásnak.
De mondjuk, sok olyan srácot ismertem, aki nem mert kezdeményezni.
Én nem kezdeményeztem de a srác sem.
Miért van ez?
2009. dec. 1. 19:54
11/25 anonim válasza:
Nincs ebbn semmi kivetni való.
Lényeg a lényeg,akkor jutunk 5 ről hatra.
Különben csak az idő telik !
12/25 A kérdező kommentje:
Fiúk!
és szerelmesek vagytok egy lányba, akkor sem kezdeményeztek?
Akkor annyiba marad?
2010. jan. 3. 17:57
13/25 anonim válasza:
Én szeretem, még soha életemben nem kezdeményeztem..=D (és volt van lesz barátnőm, mielőtt lelúzerezne valaki)
14/25 anonim válasza:
én már áprszor estem pofára szal inkább a csaj:S
15/25 anonim válasza:
Én szerelmes vagyok egy lányba azt hiszem,de nem merek nála kezdeményezni. Jó lenne ha ő tenné meg,mert utána már mennének maguktól a dolgok...De így biztos nem fog összejönni...pedig nem vagyok egy elveszett gyerek.
16/25 anonim válasza:
Mindenképpen igen! én kimondottan arra játszok hogy ö kezdeményezzen, sajnos sok a pofára ejtés, és már beleuntam hogy mindig csak a koppanás... szoval kezdjen ö valamit, és utána mehetünk tovább:)
17/25 anonim válasza:
Sok olyan férfi van, aki a nőtől várja az első lépést! Ezzel nincs is semmi probléma, ez vérmérséklettől is függ. A baj akkor van, ha te is arra vársz, hogy a másik kezdeményezzen, de ez nem történik meg...Ilyenkor kell váltani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!