Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, aki inkább annak örül, ha a lány kezdeményez?
Persze ha tudják mindketten, hogy bejönnek egymásnak.
De mondjuk, sok olyan srácot ismertem, aki nem mert kezdeményezni.
Én nem kezdeményeztem de a srác sem.
Miért van ez?
ahha....köszi:)
Várok még véleményeket.)
Elsőnél a pont.
Egyenjogúság...
Merjen kezdeményezni a lány is. Ők is ugyanúgy pofára eshetnek mint a férfiak.
Mindig a csaj kezdeményezzen?
Ez azért kezd gázzá válni......
Nem a pofára esés miatt kérdeztem. Persze ez fordítva is előfordulhat, de lehet a jelekből is olvasni (testbeszéd)és akkor lehet tudni, hogy az ember mire számíthat, nem?
Azért még kíváncsi vagyok:)
Nyugodtan kezdeményezhetnek a nők is, én szeretem azt is ha egy lány teszi meg az első lépést, sőt, számomra ez még izgalmasabb is. Persze amit írtál, hogy előzetesen egy kis szemezés, összenézés nem árt, hogy tudja az ember, hogy nem feleslegesen megy oda!
Én pl. soha nem kezdeményeztem olyan lánynál aki nem adott felém jeleket, lusta vagyok, feleslegesen nem fárasztom magam.
22/F
persze!!!
énis annak örülök ha egy csaj akar jobban tőlem valamit. Ezzel simán zavarba hoz mert csak "jeleket"küld és nemtudom mit akar pontosan :P de a dolog ettől lesz izgi. Aztán igyis ugyis pofára esek.....
ha kezdeményezek sose volt még abból semmi kapcsim.
de ha ő jön oda ő smárol le beszélgetés közbe akkor abból kialakul 1-2 hetes kapcsi.
én örülnék neki ha a lány kezdeményezne már elég sokszor csalódtam átb×sztak és már nem nagyon van önbizalmam :S
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!