Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan fiú, aki inkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, aki inkább annak örül, ha a lány kezdeményez?

Figyelt kérdés

Persze ha tudják mindketten, hogy bejönnek egymásnak.

De mondjuk, sok olyan srácot ismertem, aki nem mert kezdeményezni.

Én nem kezdeményeztem de a srác sem.

Miért van ez?

2009. dec. 1. 19:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
Fiúk 90 % -a épp ezt utáljuk sokan hogy mindig nekünk kell ezt várják el.. a másik oldalon meg papolnak a nők az egyenjogúságról..
2009. dec. 1. 19:55
 2/25 A kérdező kommentje:

ahha....köszi:)

Várok még véleményeket.)

2009. dec. 1. 20:01
 3/25 anonim ***** válasza:
94%
Nekem mindig a lány kezdeményezett. Én sose tettem volna szóval muszáj volt neki.
2009. dec. 1. 20:04
 4/25 Andrewka ***** válasza:
97%

Elsőnél a pont.

Egyenjogúság...

Merjen kezdeményezni a lány is. Ők is ugyanúgy pofára eshetnek mint a férfiak.

2009. dec. 1. 20:05
 5/25 anonim ***** válasza:
79%
inkább a csaj kezdeményezen...eddig is így volt nálam de ma jöttem ra még jobban.Most először volt úgy hogy meg mondtam a csajnak h kedvelem/szeretem vagy is 3 hete mondtam neki,most addtam neki egy viragot de belátom mostanra h potyara szenvedtem..nem igen érdkelem..........szal csaj kezdeményezen mindig ^^
2009. dec. 1. 20:14
 6/25 A kérdező kommentje:

Mindig a csaj kezdeményezzen?

Ez azért kezd gázzá válni......

Nem a pofára esés miatt kérdeztem. Persze ez fordítva is előfordulhat, de lehet a jelekből is olvasni (testbeszéd)és akkor lehet tudni, hogy az ember mire számíthat, nem?

Azért még kíváncsi vagyok:)

2009. dec. 1. 20:19
 7/25 kolosszus22 ***** válasza:
90%

Nyugodtan kezdeményezhetnek a nők is, én szeretem azt is ha egy lány teszi meg az első lépést, sőt, számomra ez még izgalmasabb is. Persze amit írtál, hogy előzetesen egy kis szemezés, összenézés nem árt, hogy tudja az ember, hogy nem feleslegesen megy oda!

Én pl. soha nem kezdeményeztem olyan lánynál aki nem adott felém jeleket, lusta vagyok, feleslegesen nem fárasztom magam.

22/F

2009. dec. 1. 20:29
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
Van-e olyan fiú aki örülne ennek ??? Hát persze nekünk is jól esik a pozitív vissza jelzés már mértne esne jól??
2009. dec. 1. 20:37
 9/25 anonim ***** válasza:
94%

persze!!!

énis annak örülök ha egy csaj akar jobban tőlem valamit. Ezzel simán zavarba hoz mert csak "jeleket"küld és nemtudom mit akar pontosan :P de a dolog ettől lesz izgi. Aztán igyis ugyis pofára esek.....

ha kezdeményezek sose volt még abból semmi kapcsim.

de ha ő jön oda ő smárol le beszélgetés közbe akkor abból kialakul 1-2 hetes kapcsi.

2009. dec. 1. 20:52
 10/25 anonim ***** válasza:
90%

én örülnék neki ha a lány kezdeményezne már elég sokszor csalódtam átb×sztak és már nem nagyon van önbizalmam :S

20/f

2009. dec. 2. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!