Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 14-15 éves ugrál itt, h ő már milyen érett, és mindenki mást leszólnak, aki nem akkor vesztette el, h maradi. Ez nekem vicces. Ha már éppen annyira nem bánták meg, akkor miért pattognak? 19, l
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 18:31
31/52 A kérdező kommentje:
utolsó, örülök, h vannak még normálisan gondolkodó emberek :)
2009. dec. 2. 17:28
32/52 anonim válasza:
Hello! Nem tudom ki hogy van vele, de engem k.rvára zavar hogy gyerekeknek ilyesmiken jár az agya és nem azon, hogy hogyan váljanak egy olyan felnőtté aki meg tud élni a mai viszonyok között. Szerintem iszonyatosan el vannak kényeztetve, unatkoznak, nincsenek lefárasztva a túlzott szabadságmániák miatt és a gép előtt ülve ilyesmiken gondolkodva ilyesmiket írogatnak egy FELNŐTTEKNEK fenntartott fórumba. Na szóval ez engem zavar.. CSÁÓ
33/52 A kérdező kommentje:
erről beszéltem én is.. és lehurrognak, h én már kiöregedtem, és csak irigy vok rájuk, h ők már 14-15 évesen nem szűzek. na, ezen tudok a legjobbat röhögni.. :D h irigy vok, haha.
2009. dec. 4. 15:51
34/52 anonim válasza:
én inkább sok 20-30 évest látok itt, aki lepisisezi a kamaszokat, ha érdeklődni mernek a szexualitásról
35/52 A kérdező kommentje:
kamasz.. egy 18 évest nem pisiznek le, sztem ők se. de itt sokkal fiatalabbakrol van szo.
2009. dec. 4. 15:58
36/52 anonim válasza:
hát pedig én nem egy nagyon durva, beképzelt választ olvastam ilyen kérdéseknél (menjél vissza babázni stb)
37/52 anonim válasza:
természetesen nem 18 évest, kb a 13-15/16 éves korosztályt
38/52 A kérdező kommentje:
és a 13 éves azért pisis a szexhez, nem gondolod???
2009. dec. 4. 16:03
39/52 anonim válasza:
én 15 éves srác vok kb 2-3 hónpaja 12 éves oktatzott ki h mien ciki hogy szűz vok még..xDszánalmasak egyszerűen...és már lassan én szégyellem magam h ilyen nevelést kaptam:S
40/52 A kérdező kommentje:
ehh.. egy 12 éves?? ez vicces. nem tudom, h hova fajul ez a világ, nem vok maradi, de azért ami sok, az sok.
2009. dec. 4. 16:05
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!