Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 14-15 éves ugrál itt, h ő már milyen érett, és mindenki mást leszólnak, aki nem akkor vesztette el, h maradi. Ez nekem vicces. Ha már éppen annyira nem bánták meg, akkor miért pattognak? 19, l
Én is 16 évesen veszítettem el a szüzességemet, de soha nem bántam meg. Nem is értem miért kellene ezt megbánni???
23/F
18:45-össel értek egyet. azért egy fiú szüzességének elvesztését ne hasonlítsuk már egy lányéhoz. amúgy meg még szerencsére vannak normális gondolkodású 15 évesek, de az a gáz, hogy már lassan ők lesznek kicikizve, amiért nem vesztik el ennyi idősen. elég szánalmas. én örülök, hogy normálisan neveltek a szüleim..
15L
18:50
Még több ilyen 15 évest!!!! ;)
18:43-as vagyok.
Az akkori barátnőmnek is jó volt, ugyanolyan idős volt mint én. Két évig voltunk még együtt. Soha nem bánta meg, mái napig ismerem -jó viszonyban váltunk el- és most is örül neki, hogy én és akkor voltam neki az első -ahogy ő nekem...
Ja és 18:51-es válaszoló rávilágított a lényegre!
Ez a kategória 18 éven felülieknek van!
18:54
Mi nem általánosítottunk. Te se tedd. Ti jól csináltátok, mások nem. Tudod, akinek nem inge, .....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!