Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok 14-15 éves ugrál itt, h ő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok 14-15 éves ugrál itt, h ő már milyen érett, és mindenki mást leszólnak, aki nem akkor vesztette el, h maradi. Ez nekem vicces. Ha már éppen annyira nem bánták meg, akkor miért pattognak? 19, l

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 18:31
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
0%
Biztosan megbánják,ha nem most,akkor egy-két év múlva.Csak szeretik az eszüket játszani,és nagynak tűnni.
2009. dec. 1. 18:32
 2/52 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nevelés hiánya+a média a hibás. Egyébként én is azt mondom,hogy megbánják ha felnőnek.
2009. dec. 1. 18:37
 3/52 anonim ***** válasza:
Sokan nem acélozzák meg elméjüket, lelküket, szívüket, és berántja őket a média/közösség/többség mézesmadzagszerű "the easier path" hívószava. Mennyivel könnyebb olyannak lenni, mint amilyennek elvárják? Mennyivel könnyebb megvenni/megtenni azt, amit sok más ember is megtesz. Most a tizenévesek körében a pofázz minél hangosabban, kompromisszumok és ész nélkül, és ami nem egyezik azzal, amit a korabeliek mondanak, mondd csak simán "szánalmas"nak. Ez van.
2009. dec. 1. 18:41
 4/52 anonim ***** válasza:
100%

Én is 16 évesen veszítettem el a szüzességemet, de soha nem bántam meg. Nem is értem miért kellene ezt megbánni???

23/F

2009. dec. 1. 18:43
 5/52 anonim ***** válasza:
90%
Azért a fiúk kicsit máshogy vannak összerakva, főleg lelki/pszichés szempontból. Egy nőnek be kell fogadni valakit a testébe, oda kell adni magát, kitárulkozni, és legtöbb esetben még fájdalmat is érez. Egy fiú pedig "csak" behatol, ad, és csak jót érez..és persze "szórja a magvait". Tehát a kettőt ne hasonlítsuk egymáshoz.
2009. dec. 1. 18:45
 6/52 anonim ***** válasza:
100%

18:45-össel értek egyet. azért egy fiú szüzességének elvesztését ne hasonlítsuk már egy lányéhoz. amúgy meg még szerencsére vannak normális gondolkodású 15 évesek, de az a gáz, hogy már lassan ők lesznek kicikizve, amiért nem vesztik el ennyi idősen. elég szánalmas. én örülök, hogy normálisan neveltek a szüleim..

15L

2009. dec. 1. 18:50
 7/52 anonim ***** válasza:
100%

18:50

Még több ilyen 15 évest!!!! ;)

2009. dec. 1. 18:51
 8/52 anonim ***** válasza:

18:43-as vagyok.

Az akkori barátnőmnek is jó volt, ugyanolyan idős volt mint én. Két évig voltunk még együtt. Soha nem bánta meg, mái napig ismerem -jó viszonyban váltunk el- és most is örül neki, hogy én és akkor voltam neki az első -ahogy ő nekem...

2009. dec. 1. 18:54
 9/52 anonim ***** válasza:
22%

Ja és 18:51-es válaszoló rávilágított a lényegre!

Ez a kategória 18 éven felülieknek van!

2009. dec. 1. 18:56
 10/52 anonim ***** válasza:

18:54

Mi nem általánosítottunk. Te se tedd. Ti jól csináltátok, mások nem. Tudod, akinek nem inge, .....

2009. dec. 1. 18:57
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!