Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok 14-15 éves ugrál itt, h ő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok 14-15 éves ugrál itt, h ő már milyen érett, és mindenki mást leszólnak, aki nem akkor vesztette el, h maradi. Ez nekem vicces. Ha már éppen annyira nem bánták meg, akkor miért pattognak? 19, l

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 18:31
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
19:58-as vagyok: Most pofára esés lesz mert 21 egy vagyok, de biztos kamuzok...
2009. dec. 1. 23:51
 22/52 anonim ***** válasza:
nem kell az: egy
 23/52 A kérdező kommentje:
19 vok, de nem szűz. nem tom, miről beszélsz. akkor se tudok egyetérteni az ilyenekkel, akik nem bánták meg. szerencséjük volt. de a legtöbbje csak itt ugrál, h fuuu, ő már nem szűz. aztan meg jönnek a hülye kérdések, h lehet-e terhes, ha a barátja kivette mielott. :))
 24/52 anonim ***** válasza:
Az életemet is fel mertem volna tenni arra, hogy a válaszom után a kérdező írni fog, mert bizonyítania kell, hogy nem szűz. Nahát..........D
2009. dec. 1. 23:53
 25/52 anonim ***** válasza:
Egyébként ez a kérdés épp úgy felesleges, mint amiket felhoztál példának. Akkor mitől vagy jobb náluk?
2009. dec. 1. 23:53
 26/52 A kérdező kommentje:
és ha igen? nem arról van szó, h szűz vok, és irigykedek a tinikre, akik fűvel - fával összefekszenek. na, erre akartam csak felhivni a figyelmet.
2009. dec. 1. 23:54
 27/52 A kérdező kommentje:
pl. attol vok jobb naluk, h nem b.sztak meg még szinte gyerekkoromban.
2009. dec. 1. 23:55
 28/52 anonim ***** válasza:
na hát gratulálok hozzá, ezt az oldalt nyomtasd ki, és jelentkezz Sólyom Lászlónál a Magyar Köztársasági Érdemrendedért
2009. dec. 1. 23:57
 29/52 A kérdező kommentje:
ugyanezt te is megteheted :D
2009. dec. 1. 23:58
 30/52 anonim ***** válasza:

én 14 wagyok és meg kell,hogy mondjam igaza wan a kérdezőnek.Mert sajnos mostanában tényleg ez a "divat".

Bár mondjuk én még nem is csináltam semmi olyan a suzájra puszin kívűl nem érzem úgy h lemaradtam wolna. a 17-et biztos kivárom.sztem azért többen is így vannak vele,csak sokan azt hiszoik ettől menők lesznek.és sok minde kinek csak a szája angy és még nem is volt pasival sehogyan sem.

2009. dec. 2. 14:53
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!