Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a férfiak h a szőkék ribancok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 18:14
11/23 anonim válasza:
Minden ribanc szőke, de nem minden szőke ribanc.
12/23 anonim válasza:
Tiszta ellentmondás ez az utolsó gondolat,és jó nagy hülyeség!
13/23 anonim válasza:
Amiről azt gondolod,hogy mások gondolnak rólad,azt Te gondolod saját magadról!
Mert a Te gondolatod,nem másé!
14/23 anonim válasza:
Hopp ott a pont 18.42 ott az igazság!
15/23 anonim válasza:
akkor az a sok útszéli ribi az miért fekete?
16/23 anonim válasza:
mert festik a hajukat te butaaaaa!
17/23 anonim válasza:
19:58 hát azért mert cigányt láttál!!!
am nekem a szőkék nagyon bejönnek!!!és csak ribanc közülük nem mindegyik...de a legtöbb ribanc az szőke!
18/23 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem a hajszintöl függ, hogy ki ri..banc inkább attól ahogyan viselkedik ....teljesen mindegy,hogy szőke vagy vörös éppen
19/23 anonim válasza:
21:55 : nem vagyok buta. Ezért kérdeztem.
Én csak cigány lányokat látok és fekete hajjal (eredeti) és ha festett is az is narancssárga vagy ocsmány vörös.
20/23 anonim válasza:
Ez csupán annyiban igaz, hogy figyelemfelkeltőbbek, ha lehet így fogalmazni.A szőkékre hamarabb felkapják a fejüket a férfiak és ez valószínűleg így is marad míg világ a világ.Ez nem jelenti azt ,hogy miután felkapja a fejét egyből rá is tapadnak a szemei... :) Csak hamarabb észreveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!