Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a férfiak h a szőkék ribancok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 18:14
1/23 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy a férfiak azt gondolják, hogy a szőkék ribancok?
2/23 anonim válasza:
Talán, mert azok a lányok akik árulják a testüket többnyire szőkék. Miért van annyi szőke hajú női vicc? Ezt sem lehet igazából tudni.
3/23 anonim válasza:
itt nem a szőkeségről van, hanem a hozzá társuló öltözködésről és viselkedésről. Én is szőke vagyok, és nem hiszi rólam senki, hogy ribanc vagyok.
4/23 anonim válasza:
csak néz rájuk, a legtöbb szöke nő feszes seg, nagy mell, ha kér valamit 1 férfitol az azonal meg csinálja!!
de 1 barna haju nönek, már nem biztos!!
5/23 anonim válasza:
Nem tudom, nekem nagyon nem jönnek be kisugárzásilag olyan brrr. inkább barna/fekete vagy más színű legyen a haja
6/23 anonim válasza:
18.18 vok: itt nem a szőkeségről van *szó
7/23 anonim válasza:
18.18 vagyok. Látom megint megy az általánosítás. Én például ugyan szőke vagyok, de tényleg nem hiszik rólam. Igazi én az vagyok, aki magassarkúban feszít még a konyhában, nem sminkelem magam. És van rajtam legalább 8 kiló felesleg. A kisugárzásom viszont remek, jó kedvű lány vagyok. És attól, hogy jött egy huzatom hogy a hosszú egyenes csípőig érő barna hajamat levágattam vállig érőre és befestettem szőkére, ettől még pont annyi érték van bennem mint előtte. Ettől én nem lettem nyávogós, se hisztis se akaratos, se buta:D
8/23 anonim válasza:
Ez mekkora egy ökörség!Miért gondolnák róluk azt?Persze,amelyik kirakja csöcseit,arról nyilván igen,na de attól még,hogy szőke a hajszíne valakinek,nem hiszem,hogy rögtön azt fogják gondolni...Maximum,ha a viselkedésével okot ad erre...Az meg,hogy a barna hajúnak nem ugranak a pasik,az is egy nagy baromság,ha egy pasi vakon szeret valakit,akkor nyilván ugrik érte,tök mindegy,milyen színű a haja!
9/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem gondolják ezt a férfiak! Honnan veszed ezt?Én például imádom a szőke lányokat.
10/23 anonim válasza:
18.18 ismét: Igazi én *nem az vagyok, aki ...
Lehet, hogy ez rossz előjel, hogy másodjára hagytam ki egy szót, amiatt, hogy siettem?:P Lehet visszatérek emiatt a barnára:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!