Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van ötlete, tanácsa?
Menyasszonyomnak is ilyesmi volt ez lehet gyulladás! Azt mondta neki nőgyógyász hogy ha nem kezelik sokáig akkor akár átterjedhet a petefészkére és legrosszabb esetben nem lehet gyereke!!!!
Tudom hogy sokaknak rossz elmenni nőgyógyászhoz de muszály! Ez nem játék! Azt ne mond hogy nincs időd...az egészségére mindíg legyen idelye az embernek!!! Mellesleg ha van pasid simán elkaphatja rá is tekintettel kell lenned!
Menj el orvoshoz! Nem bántásból írom de sose lehet tudni...
17/F
utolsónak: teljesen igaza van! menj el dokihoz különben meddő is lehetsz akár!
és az utolsóhoz lenne egy kérdésem: tényleg 17 évesen menyasszonyod van? (nem sok közöm hozzá, csak meglepődtem) vagy csak elírtad?
23:39-nak:
Nem történt elírás:)
Lehet kicsit régimódiak tűnünk de boldogok vagyunk és ez a lényeg:)
Semmi gond, sokan meglepődtek sőt olyan hülyeségeket vágtak a fejemhez...Volt olyan csaj aki kiröhögött és azt modnta ez gyerekes:) Szerintem is ez a világ leggyerekesebb dolga de tényleg... Azt észrevettem hogy csak azt tudott velem örülni akinek komolyabb kapcsolata volt(az ilyen lányoktól általában az első reakció: és engem mikor jegyeznek el?:) Pedig ők aztán bulizósok semmiképpen se régimódiak:)
Most nem akarok hímsovinisztának tűnni de csak nők...nők a fenét...lányok taláták ezt olyan mulatságosnak. Fiúk meglepődtek, gratuláltak...Kiértiezt?:)
Mellesleg ez nálam volt...a menyasszonyomra meg olyan irigyek...ajjaj! Itt jön ki hogy mennyire irígy szemétládák tudnak lenni a nők!:) Valamelyik fiúkat uszítgat rá és azt akarja elérni hogy megcsaljon(megnyugtatlak eredménytelenül)! Ez az igazi kreténség! Hát valakinek nagyon szúrja a szemét ha más boldog...dehát magyarok vagyunk, dögöljön a szomszéd lova is mi?!
Nem vagyunk egyformák, ki így éli az életét, ki úgy. Egy a lényeg: azt tegye minnél eredményesebben és minnél boldogabban!
Szerintem:)
17/F
Huuu gratulalok nektek:)
Nekunk is az erettsegi utan lesz az eskuvonk mert egy fosulira mennek de szeretnek osszekoltozni mivel eddig tavkapcsolat volt egesz vegig meg az is lesz addig:(
18/L
Köszike és nektek is sok boldogságot!:)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!