Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért tudja a pasik többsége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tudja a pasik többsége hogy pontosan hány centi a farka?

Figyelt kérdés
Eddig mindenki centire pontosan meg tudta nekem mondani!! :P
2009. nov. 29. 12:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Mint fémipari szakmunkás,jó a szemmértékem:)
2009. dec. 1. 19:55
 32/35 kolosszus22 ***** válasza:

Egy megjegyzést tennék: A nőknek nagyon rossz a szemmértéke ebben a dologban és ezt kutatások igazolják.

Viszont saját magam is megtapasztaltam ezt! Pl. nekem 15cm-es a farkam, de mikor a volt barátnőmet megkérdeztem, az határozottan állította, hogy biztos van vagy 18 cm!

Összességében, ha mondasz egy adatot a nőnek, hogy xy cm a farkad akkor az kisebbre fog gondolni, mint amekkora valójában, ezért van itt tele olyanokkal az oldal akik a 13-14cm-es p.öcsöt "lekicsizik", pedig ha az orruk előtt lenne akkor már valószínűleg nem tartanák annak !

Egy érdekes olvasmány annak akit érdekel a téma:

[link]

2009. dec. 1. 20:16
 33/35 anonim ***** válasza:
A barátnőm megkérddezte, én lemértem. Azóta a feleségem :) 29/F
2009. dec. 1. 20:21
 34/35 anonim ***** válasza:

XDXDXDXDXD :) /az elöttem szólónak / :)

amugy igen...megmérték... mert férfibol vannak...és mert kiváncsiak :D

2009. dec. 1. 20:24
 35/35 A kérdező kommentje:
Hát igen az így van hogy mi nők azért tudjuk mekkora a mellünk mert melltartót kell vennünk XD de am pasi lennék én is tuti mérném!!! XD érdekelne engem is!! XD
2009. dec. 1. 21:01
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!