Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tudja a pasik többsége hogy pontosan hány centi a farka?
ez szerintem ilyen tömeghatás, mint hogy legyenek a lányok iszonyat vékonyak, meg tökéletesek.
Valahogy néhány ember benyomta a köztudatba, hogy igenis a méret a lényeg ,és rengeteg pasi aggódik amiatt hogy nem elég nagy neki. Emiatt méregetik sokan. Mások meg azért, hogy büszkélkedhessenek vele, hogy nagy.
Valahogy összekapcsolódott a farokméret a szex jóságával, és ezért méregetik.
Régen pl énis mániákusan méregettem, meg aggódtam, meg mittudomén. Aztán kiderült hogy eddig még mindegyik barátnőmnek tök jó volt, azóta nem érdekel a dolog :D
15:10
Mivel növeszteni már nem nagyon tudod, szerintem jobban jártál hogy otthagyott.
Az ilyen csajokat is a divat szüli, nemtudom mit kezdene egy 25 cm-es néger brokival.
Mert a túl nagytól meg megilyednek, hogy nem-e lesz bajuk tőle.
Az enyém nem kicsi, de ha a csaj azzal jönne, hogy szerinte kicsi akkor lehet én hagynám ott.
Mert teljesen irreveláns a méret, ha megüti az oylan 8-9 cm-ert. Attól, hogy valakinek nagyobb nem fogja a csaj jobban élvezni a szexet, vagy könnyebben elélvezni!
15:54
Attól, hogy valakinek eltérő véleménye van a tiédtől még nem feltétlenül jeleni, hogy az illető, fiatal, vagy hülyébb nálad.
De bizonyítsd be, hogy nincs igazam, addig meg ne viselkedj úgy mintha te szartad volna a spanyolviaszt!
19:48 Azért hoyg vegyünk melltartót..:) Muszáj hisz ti is érdkesen néztek 1-1 nem éppen ágaskodó mellnél hanincs becsomagolv..
Amúgy ez pasis kíváncsiság,ha én is pasiból lennék én is méregetném,csak hogy tudjam :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!