Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tudja a pasik többsége hogy pontosan hány centi a farka?
Figyelt kérdés
Eddig mindenki centire pontosan meg tudta nekem mondani!! :P2009. nov. 29. 12:11
1/35 anonim válasza:
Ő...lehet hogy hülyeség, de nem lehet hogy azért mert megmérik?
2/35 anonim válasza:
Rá van írva a "Made in China" felírat mellett "Hímvessző 17 cm"
4/35 anonim válasza:
Mert mérik, ez ilyen férfi szokás..
5/35 A kérdező kommentje:
Háát nem is arra céloztam a kérdésben hogy ránéznek és tudják vagy megmérik? hanem hogy méért méresgeti mindenki magának? :P és nem csak egyszer kétszer XD hanem többször is XD abban reménykednek hogy nagyobb lesz ha sokszor mérik? XD
2009. nov. 29. 12:23
6/35 anonim válasza:
Én nem szoktam megmondani. pedig tudom.
7/35 anonim válasza:
Megmérik, ahogy más megméri a tömegét, magasságát, szerintem nincs ebben semmi ciki, tudni szeretné. Persze lehet azt mondani, hogy a tömeget azért mérjük, mert változtathatunk rajta, de a magasságon nem, mégis mérjük. Szerintem az se ciki ha túl kicsi/nagy, bár lehet ezt azért mondom, mert az enyém átlagon aluli (11cm, csak hogy pontos adatot is mondjak :P).
8/35 A kérdező kommentje:
Nekem mindig mondják meg se kérdezem .. inkább ők kérdezik hogy megmondhatják.. XD az oké hogy nők tudják mekkora a mellük mert azt melltartóba kell tenni!! XD de annál max a gumi méretét kell meghatározni..xD de azért azt ránézésre meg lehet saccolni!! XD
2009. nov. 29. 12:27
9/35 A kérdező kommentje:
Nem is azért mondtam me ciki lenne XD természetes szerintem is !!! xD csak imádom mikor pasik mondják hogy szented mekkora meg érdekel? meg iylenek XD
2009. nov. 29. 12:28
10/35 anonim válasza:
Jujj, de égő. Én nem mérem. :$
22/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!