Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem voltam elég jó neki vagy nem is tudta, hogy mit csinál? Ilyet miért szoktatok csinálni, fiúk?
Figyelt kérdés
A barátommal aludtam és ő hamarabb elaludt, mint én. Azt vettem észre, hogy a keze a farkán van és simogatja magának. De közben aludt. Elkezdtem neki simogatni, erre felébredt egy kicsit és mondta, hogy nagyon jó, de közben félálomban volt. Nem voltam elég jó neki vagy csak álmában simogatta magát? Előtte kétszer szeretkeztünk.2009. nov. 28. 21:31
1/10 anonim válasza:
FIGyelj!Kérdezd meg tőle!Mellesleg én álmomban nem szoktam a farkamat fogdosni ..
2/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem. Azt mondta, hogy nem emlékszik rá, csak arra amikor én simogattam és hogy nem szokott ilyet csinálni. De ha nem szokott és mégis csinált, akkor...?
2009. nov. 28. 21:39
3/10 anonim válasza:
én mindig szoktam ha ébren vagyok akkor is de persze nem úgy hogy mindenkinek azt kelljen nézni.. nem értem miért zavar téged:D
4/10 A kérdező kommentje:
Nem az hogy zavar, csak attól félek, hogy nem vagyok elég neki, vagy esetle nem elég jó. Nemrég óta vagyunk együtt, vannak bennem bőven ilyen félelmek.
2009. nov. 28. 21:40
5/10 anonim válasza:
Hát aki alszik az általában nem tudja mit csinál. Ennyi. Ez nem jelent semmit.
6/10 anonim válasza:
2 után nem csodálom, hogy hamarabb aludt el nálad:D kérdezd meg tőle, hogy miről álmodott. lehet álmában újra átélte a dolgot xD kitudja... azt is álmodhatta, hogy neki vetkőzöl vagy valami... megesik az ilyen.
7/10 anonim válasza:
Vagy egyszerűen csak úgy aludt el, hogy ez jó volt, aztán álmában "köszönte meg a jóistennek" a lenti adottságait, közben pedig simogatta magát :) Nem kell az ördögöt a falra festeni, ha nem vagy elég jó neki, és ezt nem mondja el neked, akkor magára vessen, nem is leszel jobb.
8/10 anonim válasza:
Én imádnám ha párom masztizna álmában,vagy akár ébren is.32F
9/10 anonim válasza:
én keltem már fel arra hogy orgazmusom van,éjjel megdugott az ördög vagy mi?:O17/L S.O.S
10/10 anonim válasza:
Ne keress erre semmi magyarázatot, az álmunkért nem vagyunk felelősek.
Én nyáron álmodtam valami hülyeséget, aztán felpattantam az ágyból és nekiálltam futni. 1,5 méterre ott volt a nyitott ablak-tok. Nekirohantam ! :)) Majd álmomban nem hittem el, hogy bevertem a fejem, így még egyszer elindultam . Csak a második fejeléskor ébredtem fel. Annyira rohadtul nagyon nekimentem, hogy azt hittem betojok, annyira fájt. Mentem ki a frigóhoz aztán kapartam le a jeget, hogy ne dagadjon be, de reggelre még így is meglátszott.
Egyszóval ebből az álomból nem az következik, hogy asztalos vagy pankrátor lennék, nem igaz ? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!