Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a pasitok gáznak tartaná, ha fél év után sem akartok vele lefeküdni? 30L
A kérdésedre a válasz az lehet, hogy talán megmondod, hogy mikor, milyen feltételekkel, milyen ellenszolgáltatásért, stb. fekszel le vele.
Pl. 1 hónap múlva/ha elveszel feleségül/ha kétmilliós gyémántgyűrűt veszel nekem/ha meg tudok benned bízni/ha látom, hogy szeretsz...
Minek húzni az agyát? 30 évesek vagytok, nem tinik.
Szerintem is gáz.
Ssak poénnak tettem fel a kérdést,mivel be akartam bizonyitani hogy milyen sok itt az álszent ember..:)
Ugyanis ennél a kérdésnél sokan azt irták hogy a "kor nem számit" :) http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__5049..
20 és 30 között van azért 10 év akárhogy számolom
azt én sem láttam és hogyne számítana...
ja, és itt szó sem volt szüzességről, de mindegy
máskülönben 30 évesen hacsak nincs az embernek vmi baja nem szokás fél évet várni egy szexre, még talán szűzen sem. 20 évesen ez még belefér
attyaég, most aztán jól bebizonyítottad a nagy semmit
ostoba vagy kérdező, csak ezt tudtad bizonyítani :)
régimódi lány 30 évesen férj nélkül? vénlány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!