Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a pasitok gáznak tartaná, ha fél év után sem akartok vele lefeküdni? 30L
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 16:12
1/44 anonim válasza:
Az tényleg elég gáz, már ne haragudj...
3/44 anonim válasza:
30N inkább, nem?
De mondjuk ez megmagyarázza a kérdést.
4/44 Költőnő? válasza:
nincs igényed rá? :(
miért? :(
5/44 anonim válasza:
Én nőként tartom "gáznak". Felnőtt emberek esetében a szex része a kapcsolatnak, az intimitás, az egymás iránti odaadás kifejezésének módja.
De ha az egyik nem így gondolja, akkor az alapvetően másfajta értékrendet feltételez, és jobb, ha külön folytatjátok... egy egészséges szexusú ember számára ez kínzás!
6/44 WheneverYouWant válasza:
Otthagynálak 30 évesen.
8/44 anonim válasza:
Már az is nagy dolog, hogy fél évig kibírta! Szegény pasi....
9/44 anonim válasza:
5. valaszoloval egyetertek,nokent is fura ez nekem, megertem a ferfit,ha nem var tovabb. 20 ev felett mar az ilyen hosszu varakozas nem ereny.
10/44 anonim válasza:
Semmit nem tennék, ugyanis nem fordulhatna elő ilyesmi nálam! Ha valakihez vonzódom, akkor szexuálisan is kívánom, nem vagyok aszkéta, hogy tartózkodjam valamitől, ami jó, amivel még meghittebbé válhatna a kapcsolatunk!
De hogy te mit tegyél? Bíráld felül az értékrendedet, mert hidd el, nem "normális" dolog, amit csinálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!