Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 2hete tervezzük, hogy holnap lefekszünk, de pont ma jött meg. Ha közvetlen az aktus előtt veszem ki a tampont, akkor fogunk tudni úgy szexelni? Észreveszi, hogy nekem megvan?
atyavilág te hány éves vagy most őszintén?! :O
ha egyszer vérzel jó h észreveszi vagy nálad a menstruáció az láthatatlan?...
Először is, a szexet nem kell tervezni.
Akkor csináljátok, amikor mindketten kívánjátok egymást és kész!
Ne időpontokhoz kössétek...
Észre fogja venni,főleg,mivel ez neked a második nap.Nem tudom nálad hogy van,de nekem akkor szokott úgy folyni,mint a vízesés.Sajna,ezt a szexet "tisztán" megúszni nem lehet.Téged egyébként nem zavarna így a szex? Én ilyenkor legszivesebben elbújnék még a világ elöl is.Fáj mindenem és állandóan piszkosnak érzem magam,pedig már megszállottként figyelek a tisztálkodásra.
Persze van,aki nem csinál ebből gondot és ilyenkor is szexel,de eltitkolni ezt nem lehet a párod elöl,az fix!
nem bírtok még 5 napot várni? most komolyan...
szerintem ezt nem vérben tocsogva kéne először...főleg, hogy milyen fertőzésveszélyes.
mellesleg a barátod el lenne ragadtatva az ötlettől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!