Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátommal 2hete tervezzük,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 2hete tervezzük, hogy holnap lefekszünk, de pont ma jött meg. Ha közvetlen az aktus előtt veszem ki a tampont, akkor fogunk tudni úgy szexelni? Észreveszi, hogy nekem megvan?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

atyavilág te hány éves vagy most őszintén?! :O

ha egyszer vérzel jó h észreveszi vagy nálad a menstruáció az láthatatlan?...

2009. nov. 27. 17:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Észreveszi mert véres lesz. Te pedig elkaphatsz fertőzéseket, valamint orál sem nagyon gusztusos így. Halasszátok el, 4-5 napot még kibírtok.
2009. nov. 27. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek inkább moziba...
2009. nov. 27. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ezt 2 hete nem tudtad hogy holnap fog megjönni?
2009. nov. 27. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is, a szexet nem kell tervezni.

Akkor csináljátok, amikor mindketten kívánjátok egymást és kész!

Ne időpontokhoz kössétek...

2009. nov. 27. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Észre fogja venni,főleg,mivel ez neked a második nap.Nem tudom nálad hogy van,de nekem akkor szokott úgy folyni,mint a vízesés.Sajna,ezt a szexet "tisztán" megúszni nem lehet.Téged egyébként nem zavarna így a szex? Én ilyenkor legszivesebben elbújnék még a világ elöl is.Fáj mindenem és állandóan piszkosnak érzem magam,pedig már megszállottként figyelek a tisztálkodásra.

Persze van,aki nem csinál ebből gondot és ilyenkor is szexel,de eltitkolni ezt nem lehet a párod elöl,az fix!

2009. nov. 27. 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nem bírtok még 5 napot várni? most komolyan...

szerintem ezt nem vérben tocsogva kéne először...főleg, hogy milyen fertőzésveszélyes.

mellesleg a barátod el lenne ragadtatva az ötlettől...

2009. nov. 27. 18:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Velem is pont ez volt, de én már nem voltam szűz... amúgy szerintem halasszátok el, ezt nem lehet "na bumm bele" módra csinálni, mi például elbénáztuk első alkalommal.. végignevettem az egészet és elment a kedve, utána megjött, aztán egy alkalommal úgy alakult, azóta minden a lehető legjobb. Mondd le szerintem, ha tényleg szeret meg fogja érteni és tud várni egy hetet. Meg hát ez így elég undi, bár mindenkinek más a véleménye erről...
2009. nov. 27. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
jéééézusom, naneeeee.....ezt ugye tesem gondoltad komolyan?
2009. nov. 28. 00:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves Válaszadók! Mi bajotok ezzel a kérdéssel? Szerintem nincs is jó véres. Én szeretem a véres dolgokat!
2009. nov. 28. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!