Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont ma van a 8. nap, hogy elkezdtem fogamzásgátlót használni. Lindynette 20. Minden rendben megy a tablettával, csak arra a kérdésemre szeretnék választ kapni, hogy mennyi ideig kell szednem ahoz, hogy más védekezés nélkül megtörténhessen az aktus?
Figyelt kérdés
Mindig pontosan veszem be a tablettát és rendszeresen.2008. okt. 29. 11:42
1/13 anonim válasza:
Ha a ciklus első napján kezdted, akkor azonnal véd. Ha a 2.-5.napon akkor 1 hét után, de a barátnőmnek aztmondta a doki, hogy várjanak 1 hónapot, de neki máshogy kellett szednie.
2/13 anonim válasza:
Ha mensid első napjától szeded, akkor védett vagy!
3/13 anonim válasza:
Nem az első levél után véd teljesen?Nekem a dokim azt mondta hogy míg az első levél nem fogy el addig óvszeres védekezés javasolt!
4/13 anonim válasza:
én i ezt szedem ,hát én vártam vele 1hónap, iagz mondták hogy már az első szemtől véd, de én biztosra mentem, jó tabién szeretem :D
5/13 anonim válasza:
Én is ezt a gyógyszert szedem, nekem is úgy mondta a dokim,hogy az első levél után!De neked nem mondta?!
6/13 anonim válasza:
lindynettre nekem is 1 hónapot mondott..
7/13 anonim válasza:
Szia! Elvileg azonnal véd ha a mensi első napjától kezded szedni, de biztonság kedvéért szokták mondani, hogy várjon az ember 1 hónapot és a 2. levéltől már véd...
Mi a 18. szem után nem védekeztünk és nem lett gond :)
8/13 anonim válasza:
A biztonság kedvéért szokták mondani az egy hónapot. Az én gyógyszerem betegtájékoztatóján is az van, hogy ha a mensim első napjától szedem, akkor véd, én így is tettem és nem lett semmi bajom!
9/13 anonim válasza:
De értsétek már meg, hogy a linynette betegtájékoztatóján nincs az első szemtől védős szöveg...nem kell ezért lepontozni, hogy 1 hónapot ír mindeki, mindegyik doki a lindynettere 1 hónapot mond
10/13 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem mondta a dokim, hogy meddig védekezzek máshogy, csak annyit mondott, hogy a menstruáció első napján kell bevenni, így is tettem. Tehát akkor elvileg már védett vagyok, nem?!
(mindenkinek köszi az eddigi válaszokat) :)
2008. okt. 30. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!