Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényellenes Magyarországon közeli hozzátartozóval (testvérrel) szeretkezni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 00:14
31/36 anonim válasza:
Nekem szerencsére ilyen perverz degenerált ötlet sosem jutott eszembe!!!Sajnos nincs is lánytesóm:)
32/36 pokolipocok válasza:
nemtudom miért degenerált valaki, ha eszébe jut ilyen. nagy dolog.. mondjuk igen, nagy dolog, de hát emberek vagyunk.. fogadjunk te is gondoltál arra h kinyalatod magad a kutyáddal vagy macskáddal vagy esetleg valami egyéb ocsmányságra, szóval ne sírjon a szád.. gondolt rá és kész.. lehet h izgatja. hát na.. az még nem azt jelenti, hogy meg is teszi (_:
33/36 anonim válasza:
Lehet akkor az igen kevesek egyike vagyok azzal, ha azt mondom, hogy nem jutott eszembe a kutyámmal megnyalatni a farkam, vagy vonzónak találtam volna ha csak a kicsapott spermámat felnyalatni vele.
Most, hogy ezt leírtam is megfordult a gyomromban a kaja és készül feljönni.
34/36 anonim válasza:
Vannak akik szeretik ezt is...Nézz körül a fertőbe!:))
35/36 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy egy kutya vagy bármi más állat nem tudja azt mondani, hogy fáj, vagy ne csináld, mert ez nekem nem jó.
Jól fogalmaztál, fertő! Ez a legmegfelelőbb kifejezés.
36/36 anonim válasza:
ezek szerint Te is egyike vagy a degenerált embereknek..:)
Felvilágositanálak, hogy egy normális, épeszű, inteligens, EMBER nem gondolkodik el ilyen dolgokon.Ha valakinek ilyen eszébe jut annak elég nagy káosz lehet a lelki világában..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!