Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényellenes Magyarországon közeli hozzátartozóval (testvérrel) szeretkezni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 00:14
11/36 anonim válasza:
én beleszeretem az iker tesómba és le is feküdtünk . most is imádom őt 18 éves (L)
13/36 anonim válasza:
:D :D :D na ilyen elfuserált világba kár szülni gyereket
14/36 anonim válasza:
05,23 17:15 neked a legjobb ha úgy vesszü lefeküdtél magaddal.
16/36 anonim válasza:
itt jónéhány embernek az elmegyógyon a helye
17/36 anonim válasza:
én kíváncsi lennék, hogy merült egyáltalán fel...
18/36 anonim válasza:
én arra az arcra lennék kiváncsi mikor anyuci és apuci megtudja ;)
19/36 anonim válasza:
Neked hiányod van, hogy a tesóddal kell szeretkezned?!xD
20/36 Kovács Pál válasza:
A saját ikertesóddal? Ez érdekes. Egypetéjűek vagytok? Mert akkor az egyszerre lehet:
- önkielégítés (hiszen lényegében olyan, mintha magadnak csinálnád)
- nárcisztikus (mert látni akarod magad, ahogy élvezel)
- homoszexuális (no comment)
- és persze egy kicsit beteges is (a tesód az bazzeg!)
Unokatesók házasságára már volt példa az én családomon belül is, a dédszüleim voltak azok, mindkettőjüknek ugyanaz volt a vezetékneve. Ráadásul első unokatestvérek voltak. Azt hiszem azért történt, mert kis faluban élő sváb család voltak, és csak svábokkal voltak hajlandók házasodni.
Csoda, hogy normális lettem! WHEHEHEHEHHEEH!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!