Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényellenes Magyarországon közeli hozzátartozóval (testvérrel) szeretkezni?
"A saját ikertesóddal? Ez érdekes. Egypetéjűek vagytok? Mert akkor az egyszerre lehet:
- önkielégítés (hiszen lényegében olyan, mintha magadnak csinálnád) "
Erről az jut eszembe, hogy:
Ha álmában megdugok egy prostit az erőszak vagy bolti lopás? :D
Illetve:
Ha visszautaznék egy évet az időben, és lefekszem korábbi önmagammal, az önkielégítés, vagy homoszexualitás?
Én úgy tudom, hogy közvetlen rokonnal - testvér, apa, anya, gyerek - bizony bűncselekmény. (Talán kivétel, ha azonos nemű testvérrel csinálod, legalábbis régebben így szólt a btk.)
Távolabbi rokonnal, unokatestvérrel pl lehet.
Nem is tudom, hogy a személy vagy az emberiség szégyene, ha valakinek az jut eszébe, hogy a saját testvérével létesítsen szexuális kapcsolatot.
Valami van a levegőben, hogy efféle gondolatok egyáltalán eszébe jut egyeseknek.
E mellett a homoszexualitás, már szinte fel sem tűnik.
Amúgy egyáltalán miért ilyen undorító, bűnös dolog ez? Azért, mert a természet így rendelte? Nem, hanem azért, mert a társadalmunk így fejlődött ki. Emberi törvények miatt van így nem másért. Ha az lenne a normális, hogy a fiatal gyermekeket a szüleik tanítják evés, ivás, beszéd, szobatisztaság és minden egyéb mellett a szerelem művészetére is és a testvérével hyakorolhat akkor pedig a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Persze lehet azzal érvelni, hogy de rokonoktól jó eséllyel beteg utódok születnek és ez igaz is, de a szexuális együttlétek 99,9%-a nem gyermeknemzés céljából jön létre, hisz az emberek már csak ilyen élvhajhászok.
tetszik a gondolatmenet
és voltak kultúrák, ahol így is volt
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!