Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Törvényellenes Magyarországon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törvényellenes Magyarországon közeli hozzátartozóval (testvérrel) szeretkezni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 00:14
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

"A saját ikertesóddal? Ez érdekes. Egypetéjűek vagytok? Mert akkor az egyszerre lehet:

- önkielégítés (hiszen lényegében olyan, mintha magadnak csinálnád) "

Erről az jut eszembe, hogy:

Ha álmában megdugok egy prostit az erőszak vagy bolti lopás? :D

2010. aug. 28. 23:55
 22/36 Kovács Pál ***** válasza:

Illetve:

Ha visszautaznék egy évet az időben, és lefekszem korábbi önmagammal, az önkielégítés, vagy homoszexualitás?

2010. aug. 29. 00:17
 23/36 anonim ***** válasza:
Tudtommal igen. És nem kell a liberálisokkal gúnyosan előhozakodni, én is liberális vagyok, mégis undorítónak és pszichiátriai esetnek tartom az ilyesmit. (ahogy a pedofíliát stb. is) 2 kölcsönösen beleegyező felnőtt ember kapcsolata a normális, akik (legalábbis ilyen közeli) vérségi kapcsolatban nem állnak. Nekem az unokatestvér is sok...
2010. aug. 29. 00:28
 24/36 anonim ***** válasza:
A magyar jog a testvérrel, egyenesági felmenővel (szülők, nagyszülők stb.), egyenesági lemenővel (gyerekek, unokák stb.), valamint a nevelőszülővel és örökbefogadott gyerekkel való szexuális kapcsolatot bünteti. Más közeli hozzátartozók esetén nem, unokatestvéreknél például semmi szankció nincs, sőt össze is házasodhatnak. Míg van olyan ország, ahol nem.
2010. aug. 29. 00:39
 25/36 anonim ***** válasza:
Szerencsére még törvényellenes, de amilyen hülye világot élünk kitudja később törvényellenes lesz e még..
2010. aug. 29. 01:17
 26/36 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy közvetlen rokonnal - testvér, apa, anya, gyerek - bizony bűncselekmény. (Talán kivétel, ha azonos nemű testvérrel csinálod, legalábbis régebben így szólt a btk.)

Távolabbi rokonnal, unokatestvérrel pl lehet.

2010. aug. 29. 02:48
 27/36 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, hogy a személy vagy az emberiség szégyene, ha valakinek az jut eszébe, hogy a saját testvérével létesítsen szexuális kapcsolatot.

Valami van a levegőben, hogy efféle gondolatok egyáltalán eszébe jut egyeseknek.

E mellett a homoszexualitás, már szinte fel sem tűnik.

2010. aug. 29. 08:12
 28/36 anonim ***** válasza:
Én inkább sajnálom őket. A vonzalomról nem tehetnek, ami kialakul köztük. Nem tudom van-e ilyen, de ha pl. szerelmesek lesznek egymásba, azért azt elég lehet megélni lelkileg is, meg úgy egyáltalán. Ha kezdenek magukkal valamit az a gáz, ha elfojtják, az is szar, szóval inkább szánni való! A törvényről meg annyit, hogy ha meg is történnek ilyen esetek, gondolom nem rohannak egyből szétkiabálni! :D Sosem tudja meg senki, ha mákjuk van!
2010. aug. 29. 09:06
 29/36 A kérdező kommentje:

Amúgy egyáltalán miért ilyen undorító, bűnös dolog ez? Azért, mert a természet így rendelte? Nem, hanem azért, mert a társadalmunk így fejlődött ki. Emberi törvények miatt van így nem másért. Ha az lenne a normális, hogy a fiatal gyermekeket a szüleik tanítják evés, ivás, beszéd, szobatisztaság és minden egyéb mellett a szerelem művészetére is és a testvérével hyakorolhat akkor pedig a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Persze lehet azzal érvelni, hogy de rokonoktól jó eséllyel beteg utódok születnek és ez igaz is, de a szexuális együttlétek 99,9%-a nem gyermeknemzés céljából jön létre, hisz az emberek már csak ilyen élvhajhászok.

2010. aug. 29. 09:48
 30/36 anonim ***** válasza:

tetszik a gondolatmenet

és voltak kultúrák, ahol így is volt

2010. aug. 29. 10:50
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!