Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akik szexeltek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik szexeltek már 130 kiló környéki pasival megosztanák velem a tapasztalataikat? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A barátom elég kövér, 130 kiló körül van. Fülig szerelmes vagyok belé és lefeküdnék vele, de ő nem kezdeményez már hónapok óta, szerintem a kövérsége miatt nem mer.

Én kezdeményeznék, de félek, hogy valami balul sülne el és azzal egy életre gátlásossá tenném ezért szeretném megkérdezni, ha valakinek volt már ilyen az életében, hogy igényel-e valami különleges odafigyelést ez a helyzet?

Jó, természetesen nem arra gondolok, hogy a kövéreknek máshol van a péniszük vagy ilyesmi, de hogy mondjuk egy ilyen alkatú srácnak melyik az ideális póz, mennyire szeretnek aktív avagy passzív szereplők lenni az ágyban, ilyesmik.

Sajnos sokak egyre kevésbé toleránsak a kövérekkel szemben ezért kérném szépen, hogy undok megjegyzéseket ne tegyetek, ő ekkora, nem nagyon tud/akar lefogyni és én így is oda meg vissza vagyok érte, mert nagyon kedves, aranyas, őszinte, jólelkű srác és imádom a társaságát immár hónapok óta.

21L

2009. nov. 26. 20:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne hagyd h lehengereljen..xddd
2009. nov. 27. 15:56
 12/12 anonim válasza:
Az én pasim is 130kiló és semmi baj nincs a szexel.Mondhatóm hogy aktív ilyen téren és semilyen póz nem rosszabb mert 130 kiló.Az összeszokáson van a hangsúly,meg a kövér pasiknak több bók kell.
2009. nov. 28. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!