Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akik szexeltek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik szexeltek már 130 kiló környéki pasival megosztanák velem a tapasztalataikat? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A barátom elég kövér, 130 kiló körül van. Fülig szerelmes vagyok belé és lefeküdnék vele, de ő nem kezdeményez már hónapok óta, szerintem a kövérsége miatt nem mer.

Én kezdeményeznék, de félek, hogy valami balul sülne el és azzal egy életre gátlásossá tenném ezért szeretném megkérdezni, ha valakinek volt már ilyen az életében, hogy igényel-e valami különleges odafigyelést ez a helyzet?

Jó, természetesen nem arra gondolok, hogy a kövéreknek máshol van a péniszük vagy ilyesmi, de hogy mondjuk egy ilyen alkatú srácnak melyik az ideális póz, mennyire szeretnek aktív avagy passzív szereplők lenni az ágyban, ilyesmik.

Sajnos sokak egyre kevésbé toleránsak a kövérekkel szemben ezért kérném szépen, hogy undok megjegyzéseket ne tegyetek, ő ekkora, nem nagyon tud/akar lefogyni és én így is oda meg vissza vagyok érte, mert nagyon kedves, aranyas, őszinte, jólelkű srác és imádom a társaságát immár hónapok óta.

21L

2009. nov. 26. 20:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Te legyél felül, vagy csináljátok hátulról, majd le mozogja. :DD
2009. nov. 26. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
Ha szereti a kemény szexet, fenyegesd meg bárddal, vagy öltözz kínai szakácsnőnek : D
2009. nov. 26. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Hogy végre egy komoly választ is kapjál: tanácsosabbnak tartom, ha eleinte te lennél felül, illetve a kutya póz is jobb ilyen helyzetben. Idővel biztosan ki tudtok majd tapasztalni olyan pózokat is, amiknél ő van felül, de kezdésnek nem lenne túl jó, ha összenyomna :)
2009. nov. 26. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

remélem tudtam segíteni

2009. nov. 26. 20:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is az ilyen "húsos" férfiakat szeretem, szerintem Te legyél felül.
2009. nov. 26. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
De az sem jó ha te vagy felül, mert igy a mellkasára nehezedő hájtömeg miatt, plusz a szex okozta magasodó vérnyomás következtében akár szívinfarktust is kaphat. Vaaagy ha kutyában csináljátok, térdkalács kopás lehet a vége...de jó ha tudod, nem lesz egyszerű a hájréteg elől, alól, abból kihámozni a péniszét...sok sikert, csak nehagyd, hogy tülságosan lehengereljen...
2009. nov. 26. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is 130 kiló és 2 m magas.(Egy 130 kilós ember nem kövér,csak túlsúlyos.)Mi mindenféle pózban tudunk és szeretünk szexelni.Párom pl.az aktív kategóriába tartozik.
2009. nov. 26. 23:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az en baratom "csak" 115 kg(en meg 5o), de sztem nem olyan gaz ez a dolog.Az a lenyeg, h jol ossze kell szoknotok.Ha felenk, akkor probald erositgetni az onbizalmat, mondd el neki, hogy imadod, buksz ra,pl en is tok szeretem, h ilyen es egyaltalan nem zavar a hasa meg a hurkai.En szemelyszerint sokkal szivesebben olelem ot, meg alszok vele, mint egy koro pasival,akinek szur a valla.Es hat valljuk be oszinten, ha egy ilyen pasival maszkalsz, kevesbe all fenn a veszely, hogy beledkot valaki...szoval megvannak az elonyei a kover pasiknak.De visszaterve a szexre, tapasztalataim szerint a legjobb poz, ha te vagy felul, igy iranyithatod a dolgokat, de az is jo, mikor oldalt fekszetek, es hatulrol.Vagy a sima hatulrol, de ugy csinald, hogy te legyel negykezlab az agy szelen, o meg alljon a foldon az agy mellett.Meglatod, par alkalom utan biztos megjon a batorsaga, o is kezdemenyez majd, sot.. csak biztatni kell egy kicsit.Es ha mar szexeltetek tobbszor, meglatod, magatol akar majd dietazni, legalabbis nalunk igy volt, mert elofordult, hogy szegenyke nem kapott levegot, meg forgott vele a vilag:-)) Amugy meg ne torodj vele, h mit mondanak masok, ha te boldog vagy vele, en is imadom az en szormok mumusomat:-)
2009. nov. 26. 23:58
 9/12 anonim ***** válasza:
tudom hogy nem tinik vagytok de mi lenne ha csak pettingelgetnetek, amig lesz egy kis onbizalma es meg tudjatok beszelni
2009. nov. 27. 01:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Attól függ hány centi magas a szerelmed mert ha 200 körüli akkor szerintem semmi gond más az eset ha 150körüli akkor kell gondolkozni a dolgon
2009. nov. 27. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!