Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek összejöhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek összejöhet?

Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam a volt matek tanárommal, aki 8.-ban korrepetált engem.Nagyon szeretett engem, szinte mindent megbeszéltünk egymással. Én mostanra 20 éves lettem, ő pedig egy nagyon csinos érett egyedül álló hölgy, és hát az a helyzet hogy nagyon megkívántam őt! Mekkora rá az esély hogy belemegy egy egy éjszakás kalandba velem?
2009. nov. 24. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,hogy alapból szimpatikus vagy-e neki,kedvel-e,és vonzónak tart-e,mint férfit.Ezt ki kellene valahogyan puhatolnod,sokat beszélgetni vele,flörtölni,és leszűrni a reakcióiból,ez bejön-e neki.Ha elutasító és rideg,nem vevő az udvarlásra,akkor hagyd.Ha látod,hogy szereti,ha udvarolsz neki,akkor egy ideig bókolj csak,aztán egy idő után színt vallhatsz neki.Mondd el,hogy irtó dögös nőnek tartod,és hogy tetszik Neked.
2009. nov. 24. 23:29
 2/2 anonim válasza:
100%
Ha tényleg szeretett és ennyire jóban voltatok, nem gondolnám, hogy belemenne az egyéjszakás kalandba. Szerintem ettől komolyabb volt köztetek a kapcsolat (a barátság, értsd jól). A barátságot egy komoly nő nem cseréli fel egy éjszakával, legalábbis én nem tenném.
2009. nov. 24. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!