Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhet?
Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam a volt matek tanárommal, aki 8.-ban korrepetált engem.Nagyon szeretett engem, szinte mindent megbeszéltünk egymással. Én mostanra 20 éves lettem, ő pedig egy nagyon csinos érett egyedül álló hölgy, és hát az a helyzet hogy nagyon megkívántam őt! Mekkora rá az esély hogy belemegy egy egy éjszakás kalandba velem?2009. nov. 24. 23:23
1/2 anonim válasza:
Attól függ,hogy alapból szimpatikus vagy-e neki,kedvel-e,és vonzónak tart-e,mint férfit.Ezt ki kellene valahogyan puhatolnod,sokat beszélgetni vele,flörtölni,és leszűrni a reakcióiból,ez bejön-e neki.Ha elutasító és rideg,nem vevő az udvarlásra,akkor hagyd.Ha látod,hogy szereti,ha udvarolsz neki,akkor egy ideig bókolj csak,aztán egy idő után színt vallhatsz neki.Mondd el,hogy irtó dögös nőnek tartod,és hogy tetszik Neked.
2/2 anonim válasza:
Ha tényleg szeretett és ennyire jóban voltatok, nem gondolnám, hogy belemenne az egyéjszakás kalandba. Szerintem ettől komolyabb volt köztetek a kapcsolat (a barátság, értsd jól). A barátságot egy komoly nő nem cseréli fel egy éjszakával, legalábbis én nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!