Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lenyeljem a spermát?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenyeljem a spermát?

Figyelt kérdés

Nemtudom mit szólna apasim hozzá,elvégre még mindketten szüzek vagyunk,és az a nagy kérdésem hogy:a pasik szeretik ha orálisan elégítik ki őket?

És:melyikre gerjednek:lenyeljem vagy ne?

Fiúk segítsetek!p u s s

2008. júl. 13. 21:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
83%

Ha maradandó élményt akarsz akkor kéjes nyögések közepette nyeld le úgy ahogy van :)

Mivel ez lenne nektek az első ezért tuti meg fogsz lepődni a szagán, de ne riasszon el. Erős szaga van de nem rossz! Az íze pedig édeskés és semmi bajod nem lesz tőle, sőt inkább egészséges! Nem tudom a többi lány miért tartja megalázónak ezt..szerintem nem normálisak. A szex attól jó hogy szélsőséges.

Amúgy mi az hogy nem csókol szájon a pasi ha beleélvezett a nő szájába? Ekkora buziságot :D

Amikor a barátnőm szájába élvezek és lenyeli, akkor mindig leteperem és csókolózok vele ő meg meg van lepődve, hogy nem undorodok e, mondom az én nedvemtől mér undorodnék? :D

Mi pasik nem vagyunk olyan undorodósak mint ti jányok :D

2008. júl. 13. 22:37
 22/35 anonim ***** válasza:
87%

"de nem kell ezzel kezdened. És utána mit mondanak majd rólad? Szűz a csaj, de már lenyeli?"

Igen bár inkább így nézne ki a haverok közötti konverzió:

-Fú öcsém tegnap olyat dugtam a barátnőmmel és képzeld le is nyelte.

-Lenyelte? Haver ezt a csajt becsüld meg, mert a legtöbb finnyás picsa az ilyen dologhoz...

2008. júl. 13. 22:40
 23/35 anonim ***** válasza:
55%

Szólni szeretnék Neked, hogy azért mert valaki nem a gecinyeléssel kezdte az első együttlétet lehet épelméjű.

Egyébként tőlem ihatsz egy litert is...

2008. júl. 13. 23:25
 24/35 anonim ***** válasza:
Figyelj! szerintem tök mindegy hogy lenyeled vagysem.. afiú nem azt fogja figyleni, hanem inkább az élvezetet részesíti előnyben.. gondolkodjel, sok puszi
2008. júl. 14. 00:42
 25/35 anonim ***** válasza:

nalunk ugy szokott lenni, hogy idonkent felvetek egy-egy otletet (ujjitas keppen-igy volt anno pl. az orallal is), erre a baratnom ravagja, hogy fuj milyen perverz meg undorito, s hogy o soha nem csinalna olyat. aztan sunyin kivarom, hogy kivancsi legyen ra magatol (nem emlegetem tobbszor es persze hulye ultimatumokat sem kap), mikor aztan elegge erdekli (ezt szoktam latni rajta elotte :D),akkor egyszercsak mindenfele noszogatas nelkul megteszi. igy elkerulom azt, hogy esetleg neki ne tetszedjen.

persze nem minden jon ossze, dehat ez van.

a lenyeg, hogy ki kell varni...

ennyi a titok :)

ps. azok akik nem csokoljak meg utana parjukat vagy utana kiszeretnek beloluk, egyszeruen nem normalisok. attol meg ugyanaz az ember marad, sot ha lehet megjobban szeretem.

2008. júl. 14. 09:07
 26/35 anonim ***** válasza:
85%
Te kell eldöntsd hogy lenyeled vagy sem szerintem a pasik tenyleg jobban szeretik ha a csaj lenylei de én attol meg a szájamba se svenném,nem hogy lenyeljem...
2008. júl. 14. 09:34
 27/35 anonim ***** válasza:
88%
én se veszem a számba egy szar élménynek köszönhetően,de hál ég a párom is olyan, hogy nem szeretné ha csinálnám, mert megalázónak tartja
2008. júl. 14. 15:02
 28/35 anonim ***** válasza:
82%
Hogy lehet szexelni úgy, hogy be se kapod? El se tudnám képzelni, hogy ne kapjam be a párom farkát. Hülye az, aki nem szereti!
2008. júl. 14. 16:52
 29/35 anonim ***** válasza:
36%
Vagy hülye aki szereti....
2008. júl. 14. 22:00
 30/35 anonim ***** válasza:
Én mindig lenyelem, szerintem pont a pasinak megalázó, ha kielégíted és utána elkezdesz köpködni. Vagy még előtte kiveszed, de akkor a legjobb résznél hagyod abba. Én az ízét is szeretem nagyon, egyedül a dohányzó fiúknak kesernyés. A párom sose undorodott tőlem utána, simán lesmárol utána is. Mellesleg nagyon felizgulok közben.
2008. júl. 17. 08:19
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!