Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenyeljem a spermát?
Figyelt kérdés
Nemtudom mit szólna apasim hozzá,elvégre még mindketten szüzek vagyunk,és az a nagy kérdésem hogy:a pasik szeretik ha orálisan elégítik ki őket?
Tudod elsősorban anyám is felvilágosított már,és naon örülök h ilyen rendes anyám van!A spermanyelést meg kipróbálnám,mert szerintem érdekes lehet.....de nem azért kérdeztem ezt,h szemrehányásokat kapjak,haenm hogy tanácsokat!Lécee az éppelméjűek segitsenek.....p u c c
2008. júl. 13. 21:33
12/35 A kérdező kommentje:
Ez a komment még a köpéses csaj előttinek szól!
2008. júl. 13. 21:34
13/35 anonim válasza:
Énis zseretem ha lenyeli a csaj!!
2008. júl. 13. 21:35
14/35 A kérdező kommentje:
És utána le is smárolod?
2008. júl. 13. 21:35
15/35 anonim válasza:
Én simán smárolok az asszonnyal nyelés után! Azután, hogy a fenekébe dugtam a nyelvemet, (Mert azt is szereti!) milyen meglepetés érhet?
Azért vigyázz, mert visszaüthet! Volt egy ismerős házaspár, akik azért váltak, mert a tizedik házassági évfordulójukon meglepte az asszony a férjét egy kis orális kényeztetéssel! Előtte még soha nem csinálta neki, és úgy gondolta itt az ideje. A végén le is nyelte, ahogy illik. A férj ezért vált el tőle! Azt mondta nem bírja látni, hogy a felesége azzal a szájjal csókolja a gyereket amibe ő beleélvezett! Sokan még mindig azt gondolják, hogy csak a kurvák csinálnak orális szexet!
Pedig a szexben semmi se perverzió, amit mindketten akarnak!
Azért valahogy szedd ki belőle, hogy mit szeretne!
2008. júl. 13. 21:46
16/35 A kérdező kommentje:
Oké,ez naon jó tanács volt.Kösze mindenkinek,de azért irhattok még tancsikat!p u c c
2008. júl. 13. 21:48
17/35 anonim válasza:
Ne nyeld még le!!!!!!!!! Persze minden fiú azt akarja hogy lenyeld
2008. júl. 13. 21:52
18/35 anonim válasza:
de nem kell ezzel kezdened. És utána mit mondanak majd rólad? Szűz a csaj, de már lenyeli? Ráérsz még. És hidd el nem maradsz ki semmiből. Én nyeltem már le, de nem jó az ize, bár el nem hányod magad, de meg tudsz undorodni a cumizástól rendesen. Az én mostani párom egyáltalán nem engedi meg hogy lenyeljem neki, úgy érzi megaláz vele. És nekem is jobb igy. Szeretem az orált, de nem kell lenyelni. Te meg még bőven ráérsz.
2008. júl. 13. 21:55
19/35 A kérdező kommentje:
Ezek is naon jó tanácsok voltak....csak az a baj,h megoszlik a véleméééééény.........irjatok még vlmi tippeket,tanácsokat.....kösze előre is
2008. júl. 13. 22:00
20/35 anonim válasza:
szia en is meg szuz csaj vagyok es meg egyenlore nem is szeretnem elveszteni. hat ez erdekes kerdes es a valaszok is azok. mindenki azt mondja hogy fedezd fel a masik testet es kenyeztesd! a sok puszival smacival meg minden!-es ez igaz is. de ha mar anyira felizgul a pasi akkor is puszilgassam a nyakat???!? sokan azt mondjak hogy szuz lany nem szopjon de azert ne is szeretkezen. de akkor mit csinaljunk?! áz en velemenyem is az hogy elotte pettingeljen a pár.de a pettingbe beletartozi a szajjal valo kielegites is. nekem az a velemenyem hogy eloszor a fiu lepjen - foleg ha idosebb . szerintem nyaljon ki es aztan meg a csaj elegitse ki. mer valamelyik szuz fiunak ez tenyleg kiabrandito is lehet hogy rogton az elso alkalommal le van szopva.amugy elso alkalommal mar az is sok volna nekem ha leszopnam az illetot. ja es eloszor ne nyeld le!!!-szerintem. de ez a pasitol fugg hogy mi a velemenye. MINDENT BELE IRJ HOGY MI VOLT!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!