Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lenyeljem a spermát?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenyeljem a spermát?

Figyelt kérdés

Nemtudom mit szólna apasim hozzá,elvégre még mindketten szüzek vagyunk,és az a nagy kérdésem hogy:a pasik szeretik ha orálisan elégítik ki őket?

És:melyikre gerjednek:lenyeljem vagy ne?

Fiúk segítsetek!p u s s

2008. júl. 13. 21:13
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
81%
Nyeld le.Nem lesz tőle semmi bajod és a pasidnak is tetszeni fog.
2008. júl. 13. 21:16
 2/35 anonim válasza:
75%
Nyeld!!! Aha!! :D legalábbis én erre voksolok:)
2008. júl. 13. 21:16
 3/35 anonim ***** válasza:
86%
a pasik imádják ha orálisan kielégítjük őket.de sztem legyen a nő dolga h lenyeli vagy sem.én nem nyelem le de nem is csinálom neki sokszor mert nem szeretem.
2008. júl. 13. 21:19
 4/35 anonim ***** válasza:
91%
Igen, nyeld, bajod tényleg nemlesz tőle, és a barátod akár sexisnek is tarthatja!
2008. júl. 13. 21:20
 5/35 A kérdező kommentje:
És őt nem foja el az undor,h lenyelem neki?
2008. júl. 13. 21:20
 6/35 anonim ***** válasza:
71%

én imádom csinálni neki,de soha nem nyelném le,sőt a számba se mehet.bármibe benne vagyok,ez az egy dolog van.

sztem is bejön a pasiknak,ha lenyeled!sok sikert!ird meg,h hogy bírtad ki.

2008. júl. 13. 21:23
 7/35 anonim ***** válasza:
87%

Ha akarod lenyelheted!Bár az én Páromat ez a lenyelésdi nem igazán izgatja!Engem annál jobban :D De viszont utána nem hajlandó szájon csókolni!

A.

2008. júl. 13. 21:27
 8/35 anonim ***** válasza:
94%
Nyeld le bátran, nem lesz tőle semmi bajod. Az én párom is lenyeli. És utána szájon is csókolom. :)
2008. júl. 13. 21:29
 9/35 anonim ***** válasza:
91%

Nem gondolom, hogy mindjárt az első a szeretkezéseteket, avval kellene indítani, hogy lenyeled a spermáját. Miért gondolod, hogy ettől szexis leszel? Fel kellene fedeznetek egymás testét, de én biztosan nem a spermanyeléssel kezdeném.

Elgondolkodtató, Hogy vajon tényleg szűz vagy, mint ahogyan írtad--nem mintha közöm lenne, vagy manapság a szűz kislányokat már ilyen kérdések foglalkoztatják elsősorban?

2008. júl. 13. 21:30
 10/35 anonim ***** válasza:
81%

Az én pasim imád a számba élvezni, de én sem nyelem le, csak kiköpöm.

Tegnap is ez volt, utána meg akartam csókolni, de fujjogott és elhúzta a fejét. Gyávák és nagypofájúak ezek a pasik... de azért ők "nyelik" szorgalmasan a mi "nedvünket", csak mi vagyunk ilyen finnyásak...hmmmmmm

2008. júl. 13. 21:30
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!