Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vet5tétek már fel videóra az aktusotokat? Kort is írjatok légyszi!
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 00:16
1/9 anonim válasza:
Nincs barátnőm szóval én csak azt vettem fel ahogy maszturbálok. és akkor voltam olyan 21
2/9 anonim válasza:
még nem de gondoltunk mőár rá...18/l
3/9 anonim válasza:
Igen. De nem volt valami szép, úgyhogy pillanatok alatt letöröltük =)
4/9 anonim válasza:
Igen mi felvettük.De ennek fél éve szakitottunk és és érdeklődik irántam az új pasija én meg gondolkodom hogy megmutassam-e neki... NEM!NEM!NEM! NE hagyd nincs még egy hülye a földön aki ne adná oda másnak,és még lehet én is oda adom,netszarra felmész visszanyal csontig2 rovat és nagyon hamar rájössz hogy nem kéne esetleg ha csak a te birtokodban marad de ez feltétlen!Majd ha már 10 éve házasok lesztek... 22F-22L
5/9 anonim válasza:
vettük többször is régebben
akkor tetszett
páromnál törlödtek (fránya virus),nálam vannak csak meg,annyira nem nagy szám,visszanéztük egyszer az egyiket (lett több akkoriban),de semmi extra,max annyo,hogy jé,3 éve sokkal véknyabb voltál:D
DE csak akkor ha megbizol benne
6/9 anonim válasza:
két komolyabb barátnőm volt, az elsőről csak fotókat csináltam, másodikról videót is. Sajnos az első barátnőmről készült képeket töröltem, mert úgy gondoltam nincs már rá szükség, főleg amikor új csajom lett. Egyébként meg soha nem adnám ki a kezemből a felvételt. 24f
7/9 anonim válasza:
Videót még nem csináltunk, csak egy hangfelvételt, de nem tudott róla a barátnőm, csak utána, amikor lejátszottam neki, hogy milyen szex közben, nevettünk rajta :D
De letöröltem.
8/9 anonim válasza:
Vettük, de csak úgy mentem bele, ha miután megnéztük töröljük is. tetszett, de a barátom arca és reakció még jobban:) nagyon felizgatta, mikor megnéztük, nem győztem hallgatni, hogy úristen de szexi vagy, úristen de jó feneked van, mindjárt elkaplak...és el is kapott egy újabb körre:D 19/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!