Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vonzana titeket ha végignéznétek ahogy két fiú kényezteti egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, sok fiúnak tetszene ha két lányt nézne végig, nálatok ez hogy van?nov. 18. 13:10
2/12 anonim válasza:
Férfiatlan, taszító, hányingerem lett!
3/12 anonim válasza:
Engem vonzana, de csak akkor, ha 2 olyan pasi csinálja, akik külön-külön is az eseteim.
5/12 anonim válasza:
az én szememben az a 2 srác már nem lenne férfi és lehet sugárban hánynék
18L
6/12 anonim válasza:
Ne pontozzátok le a4-es, 5 öst, mert ők legalább normális emberek, a többi meg mehet gyógykezelésre! F
7/12 anonim válasza:
6 os vagyok, ennél ocsmányabb bűn és fajtalanság nem sok van.
8/12 anonim válasza:
Egy barátnőm volt,akit ez vonzott,mással szóba sem került
9/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Semmi bajom a melegekkel (biszexekkel), de nem vagyok rá kíváncsi, nem hogy felizgatnak, elmenne a kedvem tőle.
Csinálják nyugodtan, joguk van azt és úgy csinálni, ami nekik örömet okoz, nekem nem jön be, nem akarom látni, ennyi.
Lehet lepontozni, de az a lepontozókat minősíti, nem engem.
10/12 anonim válasza:
Nincs joguk ahhoz, hogy fertőzzék a társadalmat és bűnbe vigyenek másokat, , a betegségüket meg kezeltessék!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!