Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hazudják a nők, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudják a nők, hogy a méret nem számít?

Figyelt kérdés

Egyértelműen kamu. Lehet olyan téren nem számít, hogy mindegyik, hogy 17 vagy 18. De aki azt állítja, hogy ugyanolyan a 12-13 és a 16-17, az biztos hazudik.

Mi értelme? A kisfarkú pasikat akarják nyugtatni? Vagy saját maguknak nehéz bevallani, hogy ilyen fontos egy külső tulajdonság?

febr. 2. 09:40
1 2
 1/13 cinderella_ ***** válasza:
63%
Ezzel a férfiak nyugtatják magukat.
febr. 2. 09:40
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerencsére nincs ilyen problémám
febr. 2. 09:42
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Ti pasik folyton csak a hosszon lovagoltok, de azt a mai napig nem akarjátok megérteni, pedig számtalanszor le lett írva, hogy nem a hossz, hanem a vastagság számít, mivel az érző idegek a hüvely bejáratánál vannak. Nem gyanús, hogy akár ujjazással is el lehet juttatni a nőt a csúcsra? Ha hosszú, de vékony ,akkor azzal csak azt éritek el, hogy a nő gyomrát bököditek, de nem fogtok vele megfelelő izgató hatást elérni. Ráadásul a böködéssel még fájdalmat is okoztok neki.
febr. 2. 09:49
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem számít, ha hosszú, csak legyen elég vastag.
febr. 2. 09:50
 5/13 anonim ***** válasza:
36%
3-as leírta a lényeget. Ha egy férfinek nincs szexuális intelligenciája lehet 20cm farka is, akkor sem lesz jó. A férjemé nem nagy de jó vaskos és tudja használni. Ennyi.
febr. 2. 10:07
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
Sose hazudtam ilyet. Itt a gyk-n is csak a kisfarkúak kampányolnak mert azt hiszik számít a trollkodásuk. Az életben az első alkalommal pofára esnek...
febr. 2. 10:11
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Van benne igazság, hogy a vastagság jobban számít. De egy minimális hossz azért kell. Számomra olyan 14-15 centi körül van ez a hossz. Viszont abba nem gondolnak bele sokan, hogy általában a hossz és a vastagság össszefügg.
febr. 2. 10:13
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Ezt csak a kis farkú férfiak tolják. Nőtől én még ilyet nem hallottam, hogy nem számít a méret.
febr. 2. 10:27
 9/13 anonim ***** válasza:
72%

Én nő vagyok, de a méret az csak egy dolog. A jó szex nem attól függ, hogyha neked egy vastag 20 centis farkad van, akkor az mindenkinek jó. Én nem bánom, hogy ha nagy van az illetőnek, de akkor ne döfjön át vele, hanem érzéssel, lassan kezdje.

Ráadásul van barátnőm, aki ténylegesen nem szereti a nagyot, nem fér be neki. És nem kell extrém nagyra gondolni, egy 16 centissel is már megszenved.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem csak a méret számít és nincs akkora hatalmas jelentősége, ahogy itt előadjátok. Volt 13-14 centis partnerem és nem a szex miatt szakítottunk.

febr. 2. 10:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
7. Nem feltétlen. Láttam már 19cm nagyon vékonyat és 15cm vastagot. Mindig vannak kivételek.
febr. 2. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!