Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Dominák! Ti lenézitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dominák! Ti lenézitek a szubmisszív pasikat? Egyáltalán emberként vagy férfiként tekintetek rájuk?

Figyelt kérdés
Milyen érzés kerít hatalmába titeket, mikor a cipőtöket nyalják? Szánalmasnak tartjátok, hogy a szolga odáig ereszkedik, hogy hajlandó pl. az utcai cipőtök talpát nyalni? Vagy, hogy attól élvez el, ha hozzáérhet a lábatokhoz? Összességében: megérdemli a szub, hogy meg legyen alázva?

nov. 18. 12:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%

Emberszámba vannak véve és nem szánalmasak.

Ők így élik meg a szexualitásukat, nekik ez a "normális".

Szerintem-saját vélemény, nem vagyok szakértő- kellene azért egy jó pszihológus néhányuknak.

nov. 18. 12:38
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem nézem le.
nov. 18. 12:49
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

Egy szub mindig megérdemli az alázást.

Másrészt ha tudnád, milyen alakok nyalták az elmúlt években a koszos cipőim talpát… emberszámba veszem őket természetesen, de mint férfi, mint komoly partner, társ, sosem kellene egyik sem. A mocskos nyelvét a sérült lelkével együtt távol tartanám magamtól.

nov. 18. 21:34
 4/16 A kérdező kommentje:
Milyen alakok voltak? Pusztán kíváncsiságból kérdezem.
nov. 19. 08:56
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy játék. Játékból lenézem, alázom, de ez nem jelenti azt, hogy nem veszem emberszámba. A jó szub nem egy önbizalomhiányos, beteg ember. Csak ilyen vágyai vannak.

Ha viszont valaki semmire nem becsüli magát az élet egyéb területein sem, az nem szub, hanem betegsége van. Olyannal viszont nem kezdenék.

nov. 19. 12:14
 6/16 anonim ***** válasza:
19%
Hát igen én annyira sub vagyok, hogy még a főútvonalon is csak másodságom van.
nov. 19. 14:32
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

Férfi (szub)-ként válaszolok. Már jópár dominánál voltam.

A tapasztalatom az, hogy vannak nagyon kedves, szinte "barátnő-feelinges", mosolygós dominák, akik persze ugyanilyen mosolyogva aláznak porrá, ha ezt kéred tőlük. De alapvetően a szeánszon kívül emberként kezelnek, mint bármely más szolgáltató.

Ugyanakkor voltak csajok akiknél ez a dominaság nem csak felvett szerep, hanem ők tényleg elhiszik magukról, hogy mindenkinél jobbak, és tökéletesek. Vagy csak nem esnek ki soha a szerepből, de némelyik nő annyira jó volt az ön-ajnározásban, hogy túltett a szolgán is. Na persze, ők sokszor a kevésbé okosak voltak. És ha nem találkoztak feltétlen elfogadással, akkor persze a szolgát olyan szinten alázták/taposták, hogy abban semmi emberiesség nem volt. Én ilyet egyszer tapasztaltam, mikor szóvá tettem a csajnak egy apró hibáját. Persze az utolsó dolog volt, hogy beismerte volna, de inkább rajtam töltötte ki a dühét, olyasmit is csinált, amiben nem egyeztünk meg... soha többet nem is mentem hozzá ezekután. Ő egyébként valószínűleg nem vett emberszámba, kicsit se érdekelte a lelkivilágom, hogy jövök-e még hozzá, stb. Az ilyenek miatt megy el az embernek a kedve a bdsm-től egy jó időre, persze szerencsére vannak hölgyek, akik visszahozzák a kedvet.

nov. 19. 17:27
 8/16 anonim ***** válasza:
78%

Nem olyan egyszerű kérdés ez. Több mindent nevezhetünk dominának.

Például van olyan mikor egy prosti rájön hogy többet keveset ha vesz néhány vesszőt.

Esetleg bilincset meg ilyesmit.

És igaza is van, tényleg többet fog keresni.

Van olyan mikor elolvassnak valamilyen könyveket és úgy gondolják hogy az úgy van. És ez is működhet olyan ügyféllel - vagy akár párkapcsolattal is aki ugyanazt a könyvet olvassa.

Aztán olyan is valamikor együtt fedezzik fel a vágyakat, itt is lehet fizetős vagy párkapcsolat.

Olyan is van mikor nincsen semmilyen felfedezés hanem a sub egyszerűen megmondja hogy mit kér a pénzért és és azt kapja. Nyilván ez azokkal nem megy akikről írtál akik azt hiszik hogy a dominossága azt jelenti hogy mindenki felett állnak ugyanakkor jelentheti ezt is. Csak az a kérdés hogy megtalálja-e a zsák a foltját.

nov. 19. 18:18
 9/16 anonim ***** válasza:
25%
Bocs, de mi a mennykő az az “emberséges alázás”?
nov. 19. 18:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Pont amit az előbb írtam. Amikor úgy alázza ahogyan az kéri
nov. 19. 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!