Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elnéznétek a bárátotoknak/bará...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnéznétek a bárátotoknak/barátnőtöknek ha megcsalna titeket, ha ő életetek párja?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel beszélgettünk erről, nincs a kapcsolatunkkal semmi probléma csak ez érdekel. Ő azt mondta hogy ha 1x megcsalnám, akkor azt elnézné nekem, de én valahogy nem így vélekedek erről. Persze nemis tenném, mert szeretem.

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. nov. 21. 22:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

dehogy is!!

Életem párja nem csal meg.

vagy onnatól kezdve már nem számít annak.Akkor nem is szeret nem is tisztel igazán ha fontosabb a kangörcse..

22L

2009. nov. 21. 23:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Persze mindenki csak rávágja a szokásos sablon szöveget. És ez így is van rendjén. De amikor ott állna az a macsó aki igazi nők bálványa vagy ott állna az az igazi jó bögyös előttük hogy hát részeg voltam meg csak szex volt semmi több. Akkor ugyis megbocsájtanának mert tudják hogy soha nem kaphatnak mégegy ilyen modelfiút vagy lányt mint ez. persze aki nem annyira szép azt rögtön dobják a semmiért is. Vagy össze se jönnek vele. lásd az élő példa én.
2009. nov. 22. 00:07
 13/16 anonim ***** válasza:
23.55ös vagyok.próbálkoztak kékszemű,feketehajú kigyúrt állattól,a bmw-s ig.és nem győzőm hangsúlyozni ha életem párja,nem csalim meg.(ahogy eddig tettem 3éven keresztül.)Miért kell alapnak lennie h egy bájgúnár,lányok kedvence elcsavarja a fejem,aki kitudja hány csajjal volt aznap..akiben van egy kis erkölcs és SZERETI a párját, akkor legyőzi h viszket a p*nája,v kangörcse van. Mellesleg nem tudom ki hogy van vele,de mivel baromi szerelmes vagyok 3év után is és a társam is ő,nem csak a szerelmem,őt találom a legjobb palinak a világon így esélye sincs másnak.ezt teszi a szerelem!
2009. nov. 22. 01:10
 14/16 anonim ***** válasza:

jah és tartom magam olyan jónak(nem vagyok egoista csak van tartásom)hogy ha valaki félremegy annak nincs maradása,mert ennél csak jobbat találhatok!!

Minek tartsak egy szépfiút ha mindenkit k.efl,mindenkit kielégit nem csak engem?? áhh akkor inkább szexpartner v vibrátor,nehogymár neki legyen jo és hülyének nézzen h eltűröm :D

2009. nov. 22. 01:14
 15/16 anonim ***** válasza:
nem tudnám megbocsátani. 5éve vagyunk együtt 1éve házasok. Azonnal lapát lenne.
2009. nov. 22. 10:58
 16/16 anonim ***** válasza:
ha egyszeri az eset, és olyan a kapcsolat amiért megéri elnézni, akk megbocsátanék. persze nagyon rosszul esne, és jó ideig a bizalmam se lenne olyan, de egy olyan embernek akiről tudom h megbánta és hatalmas hülyeségnek gondolja a részéről, elnézném :)
2009. nov. 22. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!