Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elnéznétek a bárátotoknak/bará...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnéznétek a bárátotoknak/barátnőtöknek ha megcsalna titeket, ha ő életetek párja?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel beszélgettünk erről, nincs a kapcsolatunkkal semmi probléma csak ez érdekel. Ő azt mondta hogy ha 1x megcsalnám, akkor azt elnézné nekem, de én valahogy nem így vélekedek erről. Persze nemis tenném, mert szeretem.

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. nov. 21. 22:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem!
2009. nov. 21. 22:16
 2/16 anonim ***** válasza:
Rohadt nehéz kérdés... Nagyon igyekeznie kellene a lánynak, hogy lássam, mennyire megbánta... De megbízni még nagyon sokáig nem bírnék Neki.
2009. nov. 21. 22:16
 3/16 anonim válasza:
Én megbocsájtottam a barátomnak mert nagyon szerettem, és ő azóta se él vissza ezzel. Csókolozott egy másik lánnyal. Nekem nagyon rosszul esett de végül együtt maradtunk bár ez számomra nem is volt kétséges mert túlzottan szerettem már akkor is. Szóval ez sok mindentől függ.
2009. nov. 21. 22:20
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
Ha megcsalna akkor többé már nem lenne az életem párja, hiszen azt jelentené nem vagyok elég neki... otthagynám rögtön.
2009. nov. 21. 22:22
 5/16 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy ha egyszer elnézném a barátomnak, hogy megcsal, és megbocsátanék neki, azzal megengedném, hogy újra megtegye ugyanazt. Mert biztos, hogy megtenné. Ha megmondanám, hogy "rendben, ez egy botlás volt, de legközelebb nincs pardon" , akkor biztos is, hogy lenne legközelebb. Szerintem, ha valaki megcsal valakit, arra csak egyetlen indok van, mégpedig hogy már nem szerelmes a megcsalt emberbe. Én ilyen tudattal nem volnék képes visszafogadni őt.
2009. nov. 21. 22:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a feleségemmel régen beszéltünk ilyesmiről, és kb azt mondtuk mindketten hogy ennyi évet nem lehet csak ugy eldobni és megbocsájtanánk ha ilyen történne, (itt értem azt hogy 11éve ismerjük egymást, ebből 5év házasság) Aztán 2éve kiderült hogy megcsalt a szentem, és képtelen vagyok ill voltam elnézni neki és különmentünk, pedig van egy 4éves kisfiunk. Neki csak buliszex volt, tehát nem beleszeretett másba, most meg nézhet egyedül ki a fejéből hogy mire ment vele, mert eldobott egy normális családi életett, amire a gyereknek lett volna a legnagyobb szüksége. Tehát ezt nem lehet elöre tudni hogy ki mit tenne és megbocsájtaná-e, de ha benne vagy a szituba, na az nagyon kínos!
2009. nov. 21. 22:25
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem! És ha csak egyszer is megcsal,akkor az nem nevezhető életed párjának.
2009. nov. 21. 22:36
 8/16 anonim ***** válasza:
soha!
2009. nov. 21. 22:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez megbocsáthatatlan az én szememben. Ha megcsal akkor nem szeret ennyi...
2009. nov. 21. 23:08
 10/16 anonim ***** válasza:

1) mi az, hogy megcsalás?

2) honnan tudhatnám, hogy életem párja-e?

2009. nov. 21. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!