Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem elvezi velem a sexet, mit csinaljak hogy jobban menjen? MOst volt a 2ik alkalom ahogy elvesztettem a szuzessegem.
Pedig neki kéne most megértőnek lennie veled. És azt vágja a fejedhez, hogy nem élvezi veled a szexet...tanítson meg úgy, hogy mind a kettőtöknek jó legyen, de Ő rád hárítja a feleősséget.
Ezután a mondat után elgondolkodtató, hogy miért vagy vele? Tapasztalatnak jó volt, most már tudod, hogy milyen pasit nem szeretnél.
Szerintem ez egy aljas szemét állat. Ha vágyik rád annyira hogy elvegye, ne a követelőzéssel, kritikával jöjjön. A szexben bárki joggal tart igényt hatás kiváltására a partnerben!!!
És ha ez hiányzik, nem te vagy a hibás. Ilyen dumával bárki rabszolgává tehető.
Szerintem is gáz van a pasiddal!
Ha ő annyira tapasztalt mért nem próbálja átadni a tapasztalatait neked? MIért téged hibáztat?Itt kettőn áll a vásár!Te is kellesz hozzá és ő is!Bizonyára egy illetve két alkalom után nem lesz még az igazi mert előszőr fel kell fedeznetek eymás testét rá kell jönnötök hogy kinek mi a jó!Sok sikert!
Miért? Te talán élvezted?
Volt orgazmusod?
Mondd te is neki, hogy bizony te sem élvezted!
Amúgy meg dobd ki ezt a köcsögöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!