Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasim nem elvezi velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nem elvezi velem a sexet, mit csinaljak hogy jobban menjen? MOst volt a 2ik alkalom ahogy elvesztettem a szuzessegem.

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
A szüzességedet egyszer veszted el, amikor férfi nemi szerv "jár benned"...
2009. nov. 20. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig neki kéne most megértőnek lennie veled. És azt vágja a fejedhez, hogy nem élvezi veled a szexet...tanítson meg úgy, hogy mind a kettőtöknek jó legyen, de Ő rád hárítja a feleősséget.

Ezután a mondat után elgondolkodtató, hogy miért vagy vele? Tapasztalatnak jó volt, most már tudod, hogy milyen pasit nem szeretnél.

2009. nov. 20. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy aljas szemét állat. Ha vágyik rád annyira hogy elvegye, ne a követelőzéssel, kritikával jöjjön. A szexben bárki joggal tart igényt hatás kiváltására a partnerben!!!

És ha ez hiányzik, nem te vagy a hibás. Ilyen dumával bárki rabszolgává tehető.

2009. nov. 20. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Egy k*csög pasid van, én azt mondom hagyd ott.
2009. nov. 20. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mégegyszer aztmondja, hogy nem jó, akkor mond neki, hogy akkor mondja el, vagy mutassa meg hogy neki hogy jó...
2009. nov. 20. 15:19
 6/7 anonim válasza:
100%

Szerintem is gáz van a pasiddal!

Ha ő annyira tapasztalt mért nem próbálja átadni a tapasztalatait neked? MIért téged hibáztat?Itt kettőn áll a vásár!Te is kellesz hozzá és ő is!Bizonyára egy illetve két alkalom után nem lesz még az igazi mert előszőr fel kell fedeznetek eymás testét rá kell jönnötök hogy kinek mi a jó!Sok sikert!

2009. nov. 20. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Te talán élvezted?

Volt orgazmusod?

Mondd te is neki, hogy bizony te sem élvezted!

Amúgy meg dobd ki ezt a köcsögöt.

2009. nov. 20. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!