Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti szoltatok az elsöröl?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szoltatok az elsöröl?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy megbeszéltétek anyukátokal esetleg?
2009. nov. 17. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem az elsőn lakunk, így sosem szóltam onnan. és nem vagyok lány.
2009. nov. 17. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Anyukám egy barátnőm anyukájával beszélgetett és mondta, h a barátnőm elmesélte az anyukájának, amikor volt neki az első és h ő (mmint anyukám) mondta neki, h én is tuti elmondanám. És akkor elmondtam: Fél éve volt, anya.

Vérig sértődött, és mivel rájött hogy akkor nme volt pasim, egy évig én voltam a család k*rvája. Így mondjon el az ember valamit anyukájának...

2009. nov. 18. 00:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem elég gáz anyám van nem lehet vele semmit megbeszélni volt 2 komoly kapcsolatom most van a 3.az első két kapcsolatomkor nem feküdtem le egyikkel sem de anyám mindig kiabálta utánam hogy én vagyok a világ kúrvája meg több faszt fogtam mint ajtó kilincset és hiába mondtam neki hogy hidje már el nem történt semmi még szűz vagyok de ő nem hitt nekem azt is felajálotam neki hogy menjünk el orvoshoz és majd ott kiderül akkor eljátszotta hogy elhiszi így hát mikor tényleg megtörtént a dolog nem mondtam el neki és nem is fogom még orvoshoz sem tudok elmenni hogy fogamzásgátlót írassak ki magamnak mert mindig a nyomomba van így óvszerrel védekezünk már több mint 1éve már 2xvolt úgy hogy kiszakadta a gumi és mindig a barátom anyukájának kell megoldania elég gáznak tartom hogy a saját anyám nem méltó arra hogy megbeszélje a dolgokat a lányával!és ráadásul ő vergődik mikor ő meg15 évesen szült nem tudom akkor mért nem tudd megérteni én meg már 21 vagyok ilyenkora 4gyereke volt!pedig nekem hiányzik egy igazi anya akivel megtudnám beszélni a dolgokat de nekem ne adatot az isten ilyet akinek meg igen az bátran beszélje meg vele
2009. nov. 18. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!