Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti szoltatok az elsöröl?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szoltatok az elsöröl?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy megbeszéltétek anyukátokal esetleg?
2009. nov. 17. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
neem... 16/L
2009. nov. 17. 20:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen a lányok megbeszélik anyukájukkal az elsőt.

A második autó vásárlásakor már nem mertem szólni, mert már az "ELSŐT" is drágának találta!!!

2009. nov. 17. 20:53
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Se én sem a párom F/16 L/15 . Az én szüleim maguktól rájöttek a lány szülei meg ha megtudják inkább bele se kezdek :D
2009. nov. 17. 20:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehoogy. Viszont hugommal nagyon szivesen beszélek erről.

De nem azért mert bárki másra tartozik kettőnkön kívül.

Szóval elég aljasnak érzem a szerelmemmel szembe ha kibeszélem őt a háta mögött.

2009. nov. 17. 20:58
 5/13 A kérdező kommentje:
De arra gondolok hogy hát az elsöt tanácsok ilyesmi. Talán segitség is ha valami “baleset” történe.
2009. nov. 17. 21:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyám semmit nem tud a jó kapcsolatról. Ő is elvált szóval amit ő mond azt úgy veszem hogy úgy nem szabad mivel neki se jött be. Tanácsot se tőle kérnék. Megoldom magam. A szex ösztönös dolog. Plusz tabletta , gumi. Mibaj lehetne? Semmi. Hencegni akarsz meg ne ezzel.
2009. nov. 17. 21:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha így belegondolok sose tudtam volna élvezni a szexet ha közbe anyám járt volna a fejemben. Na ez az a dolog amit nem a szülőtől kell megtanulni.
2009. nov. 17. 21:06
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
igen, nem volt ciki, mert normális időben vesztettem el, nem csitri koromban
2009. nov. 17. 21:26
 9/13 anonim válasza:

Nem,csak később mondtam el neki.

De nekem alapból nem olyan volt a kapcsolatom vele. nem tudtam volna ezt akkor vele megbeszélni.

2009. nov. 17. 21:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Én elmondtam anyukámnak és szerintem ez így van rendjén hoyg nem részletes bezsámolot tartasz de elmondod, hogy megtörtént. Ha megtörtént az első szerintem mondd el anyukédnak, mert én úgy gondolom, hogy rosszul esne neki ha megtudná, hogy ennyire sem méltatod, hogy legalább megemlitsd ezt a fontos dolgot neki.
2009. nov. 17. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!