Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha orálszexnél nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha orálszexnél nem nyelem le a spermát, hanem kiköpöm egy pzsbe? Egyszerűen nem tudom lenyelni, nem tudnám elviselni hogy bennem van. Mit tegyek? Ugye nem ciki vagy vhogy rászokhatok, hogy nyeljem le? Ugye nem csak egyedül vok ezzel?

Figyelt kérdés
2008. júl. 9. 14:45
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
nem mind1,mert sztem nincs jó íze és én nem tudom lenyelni,nincs hozzá gusztusom,már próbáltam volna hogy nem gondolok rá h mi az ,de nem jött össze :S
2008. júl. 9. 20:58
 12/29 anonim ***** válasza:
40%
De ne legyél már ilyen "grófkisasszony" vazzeg. Nem bírsz megtenni a nyelőizmaiddal egy mozdulatsort? Ha a szádba van már nemtökmind1 az íze? Ha lenyeled olyan mintha kiköpnéd...max rendberakja a beledet mert egészséges és sok a jótékony hatása. Tessék lenyelni mert nincs abban semmi rossz. Ha már egyszer ő is kinyalja a puncid és szlopálja a nedvedet, akkor te is lenyelhetnéd neki az övét..
2008. júl. 9. 21:21
 13/29 anonim ***** válasza:
26%
szerintem szakíts a faszfej barátoddal, aki olyan kis erőszakos fasz, hogy le akarja veled nyeletni. ha te nem akarod akkor nem kell. kapja be a pasid, hogy képzeli....
2008. júl. 9. 22:25
 14/29 anonim ***** válasza:
93%

ja és az előzőeknek, ha nem akarja lenyelni akkor nem kell, ti is olyan faszok vagytok mint a pasija.

(az előző hozzászóló)

2008. júl. 9. 22:27
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
Azoknak, akik mindenáron le akarják nyeletni: Először nyeljék le maguknak, és ha ízlett, akkor esetleg MEGKÉRHETIK a párjukat is!
2008. júl. 9. 22:51
 16/29 anonim ***** válasza:
68%
en mar megkostoltam az enyemet, tul kivancsi voltam ra. nincs benne semmi undorito, nem rossz az ize sem s tudomasom szerint telejes mertekben steril. nincs mitol felni.
2008. júl. 9. 22:56
 17/29 anonim ***** válasza:
11%

Nekem elég ha a nőm nedvéd vedelem míg nyalom. Most felveszem a ti bunkó önző picsa stílusotokat:

Ha nyalom a barátnőm és vedelem közbe nedvét akkor csak én vedeljem és ő már ne is nyelje le? Mert ez így igazságos? Önző picsák vagytok

2008. júl. 9. 23:03
 18/29 anonim ***** válasza:
63%
Én sem nyelem le.Sőt,a számba sem mindig engedem hogy beleélvezzen...a szexben mindig csak olyasvalamit szabad csinálni,ami mindkettőtöknek jó! Ha másként teszel,mi értelme az egésznek? A szex célja az örömszerzés,ezért ha neked vmi nem jó,azt NE csináld! A barátod meg fogja érteni,vagy ha nem,nem is szeret igazán...akkor más való hozzád.
2008. júl. 10. 00:15
 19/29 anonim ***** válasza:
95%

Na azért azt tegyük hozzá, hogy ti faszik, nem ott kapjátok be meg nyaljátok a puncinkat, ahol a nedv kijön.

Mert az azért egy kicsit lejjebb van, nem?

És az meg szart sem ér, hogy magatoknak "kóstolgatjátok", mert egészen más megnyalni valamit, mintha beleönténék a szátokba.

A sok idióta pasinak eszébe se jutott volna ilyen marhaság, hogyha nincsenek a szexfilmekben ilyen dolgok.

És mindig mi szívjuk meg, mi nők. Szétkúrják a seggünket, amit szerintem szarásra találtak ki, és a sperma sem a szájba meg a gyomorba való, mert hát nem hányjuk a gyereket, hanem szüljük.

És nehogy már azzal takarózzatok, hogy "de hát MI IS lenyeljük" a ti nedveteket bla-bla-bla szöveggel, mert kurvára nem egyforma a kettő, igaz csajok?

Jajjj, de jólesik kimondani a véleményemet ezeknek az idiótáknak, azt hiszik övék a világ, mert farkuk van.

És ne a szátok járjon, hanem pörögjön a nyelvetek, mint a ventilllllátor.... NA.

2008. júl. 10. 07:35
 20/29 anonim ***** válasza:
96%

de szabadszaju a kislany itt elottem. nem az a lenyeg, hogy mit kell megtenni es mit nem kell, es nem is az hogy ha o kinyal akkor en muszaly loszopjam. emberek! ezek szabad dontesek, nem lehet senkit sem kenyszeriteni normalis korulmenyek kozt ilyenekre, ha azt nem akarjak ok maguk is.

ha csinaljatok, azert csinaljatok mert TI akarjatok es nem azert mert a masik elvarja. ez egyszeruen nem volna szabad igy mukodjon.

2008. júl. 10. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!