Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha orálszexnél nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha orálszexnél nem nyelem le a spermát, hanem kiköpöm egy pzsbe? Egyszerűen nem tudom lenyelni, nem tudnám elviselni hogy bennem van. Mit tegyek? Ugye nem ciki vagy vhogy rászokhatok, hogy nyeljem le? Ugye nem csak egyedül vok ezzel?

Figyelt kérdés
2008. júl. 9. 14:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
97%
Nem gáz, köpjed, rászokhatsz, de felesleges, nem vagy egyedül.
2008. júl. 9. 14:47
 2/29 anonim ***** válasza:
93%
nem gáz, figyelj, valakinek nem bírja a gyomra, valaki gusztustalannak tartja. ha nem akarod, ne nyeld le. jó az a papírzsepi. semmi ciki nincs benne.
2008. júl. 9. 14:52
 3/29 A kérdező kommentje:
Jó hogy mondjátok hogy nem ciki, de érzem hogy a páromnak ez nem tetszik, ő szeretné ha lenyelném,de mondtam neki hogy egyszerűen nem megy :(. Mit tegyek ,hogy ő se meg én se érezzük magunkat rosszul?
2008. júl. 9. 15:05
 4/29 anonim ***** válasza:
93%

ha nem megy, hat nem megy, ne eroltessetek mindenaron mert az egesztol megundorodhatsz (pavlovi reflex).

bar igaz, hogy a fiuk szeretik, ha a csaj lenyeli, megtudom erteni a baratodat, valahogy sokkal izgatobb.

2008. júl. 9. 15:09
 5/29 anonim ***** válasza:
87%
nem kell lenyelned. Köpdd ki vagy folyasdd le a szád szélénél, mintha vizet engednél kiszivárogni a szádból, majd töröldd le.
2008. júl. 9. 15:09
 6/29 anonim ***** válasza:
93%
figyelj, ezt tényleg nem szabad erőltetni ha nem veszi be a gyomrod, mert tényleg megundorodhatsz tőle. mondd el finoman a barátodnak, hogy ne haragudjon, szereted, de ezt nem tudod megtenni. ha még tovább erőlteti, akkor nem tisztel annyira, mert olyat szeretne, ami neked nem jó. felőlem lepontozhattok ezért, de ez van.
2008. júl. 9. 15:24
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sokáig nem nyeltem le, bementem a fürdőbe és kiköptem, vagy szintén pzs-be köptem. Én nem erőltettem magamra hogy lenyeljem. Ez nálam magától jött. Még a barátom is felcsodálkozott hogy hogy hogy lenyeled? Én azóta lenyelem, és nincs tőle bajom. A pasidnak meg kell értenie, örüljön h a szádba élvezhet, én egy ideig azt se engedtem. Ne erőltesd, majd ha úgy érzed hogy bevállalod ezt akkor majd bevállalod azt kész.
2008. júl. 9. 15:49
 8/29 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást remélem egyszer nekem is összejön, ha meg nem akkor annak is meg van az oka. A nyomorékra visszatérve nem kötelező bunkóknak is válaszolni,mert ennek az oldalnak a lényege a SEGÍTSÉG!!!
2008. júl. 9. 15:59
 9/29 anonim ***** válasza:
27%
Miért nem nyeled le? Semmi bajod nem lesz tőle és a párod is felizgulna rá...mondjad neki, hogy egyen sok édes gyümölcsöt és édes lesz a krém is :P
2008. júl. 9. 20:42
 10/29 anonim ***** válasza:
60%
ezt sosem értettem, hogy miért nem nyeli le valaki, ha közben meg hagyja, hogy a szájába menjen..onnan már olyan mindegy szerintem.
2008. júl. 9. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!