Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki egyedül szórakozni, koncertre menni?
egyedül menni alapból nincs értelme szerintem...
+ha a haverjai nem ugyanazt a stílust bírják /pl. az illető "techno*rajongó*" de a haverjai rockerek össze se illenek/..
röviden.. szerintem ciki
Mindenkinek van magánszférája. A városomban van borok fesztiválja, meg szüreti napok, de még nyári nyitóbuli a tutajosba, ami egy szabadtéri disco-szórakozóhely, és mind a 3 helyre egyedül megyek. Egyedül kerékpározom a városban is, és nagyon jól elvagyok.
Nem foglalkozik velem senki, a főtéren is a borok fesztiválján elvoltam, kóstolgattam, a csajok csak elmentek mellettem, de nem foglalkoztatta őket, miért vagyok egyedül.
Nem ciki.
Én jobb szeretek egyedül bulizni, és ismerőssel se szoktam összetalálkozni. Nem szeretek alkalmazkodni, és az én zenémet sem szereti mindenki, vagy nem áldoz annyi pénzt egy buliért. Londoni klubokba is lazán elmentem egyedül (nem kis csehókba). Idegen arcokkal is lehet haverkodni, buliba pedig nem pofázni, hanem táncolni megyek, és idegesít is ha ebben megzavarnak
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!